ApeCoin (APE) pokazuje znakove oporavka!

Sep 18, 2022

ApeCoin (APE) ima dugu i složenu povijest. Kada je prvi put objavljen 17. ožujka, odmah su ga stavili na test tržišta koji je bio pred kolapsom.

Izvor: https://zipmex.com/

Cijena novčića probila je otpor obrasca “head-and-shoulders“, popevši se na novu najvišu vrijednost svih vremena od 5,63 USD. Ovo može nagovještavati nadolazeći uspon, ali tehnički znakovi pokazuju u suprotnom smjeru.

Sveukupno, i bikovi i medvjedi uspjeli su ostvariti male dobitke na APE kovanici, čineći ukupni trend neutralnim. Na kovanici se također nalazi uzorak dvostrukog dna. Ovaj obrazac mogao bi predvidjeti nastavak trenutnog trenda pada.

Međutim, ova tendencija pada još se nije ostvarila. Trenutačni mali rast APE kovanica mogao bi biti kratkotrajni porast nakon pada koji je započeo 13. rujna.

Izvor: Twitter

Nedavno je došlo do dvostrukih i jednostrukih preokreta u cijeni APE kovanice. Medvjeđi osjećaj među ulagačima može se preokrenuti samo ako se cijena može održati na fib razini od 78,60 posto. Rezultat bi mogli biti snažniji signali kupnje za sudionike na tržištu.

Predviđa se da će cijena APE-a porasti kada se kripto tržište oporavi zajedno sa širim financijskim sektorom. I to ako tržište kriptovaluta može ignorirati nadolazeće loše vijesti o CPI-u i povećanje kamata.

Kratkoročna izvedba ApeCoina je “prihvatljiva”, ali samo uz pristup podacima u stvarnom vremenu. U vrijeme pisanja ovog teksta, kriptovaluta se trguje iznad razine od 78,60 Fib i tamo pokušava pronaći podršku. Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate novčića, ovo bi mogla biti samo trenutna pobjeda.

Vrijednost APE kovanice porast će kao rezultat općeg uspona u gospodarstvu i financijskim tržištima. Kritična pomoć može se pronaći između 4,24 i 4,60 dolara.

Razina podrške od 4,60 USD je mjesto gdje cijena može pronaći donju razinu prije nego što padne na područje od 4,24 USD. Međutim, oporavak APE coin-a možda neće uspjeti ako i medvjedi probiju podršku od 4,24 USD.

Izvor: TradingView

Međutim, nedavni tržišni podaci pokazuju da APE valuta pokazuje znakove oporavka. U vremenskom okviru od 1 sata, novčić se čvrsto uspostavio iznad razine od 78,60 fib. Kako se troškovi smanjuju, trgovci i investitori mogu steći povjerenje.

Izvor: Newsbtc

Ostale vijesti: CEO BINANCE-A HVALI BIDENOVO IZVJEŠĆE O DIGITALNOJ IMOVINI!