ARK Invest nudi priliku za ulaganje u top 20 kriptovaluta!

Oct 04, 2022

ARK Invest se udružio s tvrtkom Eaglebrook kako bi bogatim ulagačima omogućio izloženost među 20 najboljih kriptovaluta putem zasebno upravljanih računa.

Izvor: Yahoo

  • Cathie Wood nudi mogućnost ulaganja u 20 kriptovaluta
  • Na ovaj način Ark Invest širi svoje investicijske ponude za ulagače

ARK Invest pod vodstvom Cathie Wood potpisao je partnerstvo s Eaglebrook Advisors kako bi ponudio strategiju ulaganja za ARK Cryptocurrency i ARK Cryptoasset dostupne kao odvojeno upravljani račun (SMA) za financijske savjetnike i upravitelje imovine.

Od 2015. Cathie Wood nudi ualganja u fondove kriptovaluta. Putem ovog fondova kojima se trguje na burzi (ETF), investicijska kuća omogućila je investitorima izloženost ulaganjima u kripto imovinu.

Eaglebrook nudi zasebne račune za upravljanje (SMA) za upravitelje imovine i savjetnike kako bi se izravno izložili digitalnoj imovini u ime svojih klijenata.

Izvor: Twitter

CEO, Cathie Wood, rekla je da će partnerstvo s Eaglebrookom uvesti novu klasu imovine u industriju upravljanja imovinom.

ARK Crypto Strategies osmišljene su kako bi iskoristile obećanje blockchaina da će donijeti revoluciju u novcu, financijama i internetu.

Strategija investicijske kuće je portfelj koji primarno ulaže u Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH). Strategija nastoji iskoristiti monetarnu revoluciju budući da se očekuje da dvije vodeće kriptovalute dugoročno neće biti u korelaciji s drugim klasama imovine ili tradicionalnim sustavima.

Izvor: Cryptoslate

Ostale vijesti: MICROSTRATEGY ZAPOŠLJAVA BITCOIN LIGHTNING SOFTWARE INŽENJERA!