Avalanche ide do 24$?

Sep 10, 2022

Avalanche “bikovi” su preuzeli kontrolu nad cijenom ove kriptovalute. Cijena nastavlja rasti već tri dana za redom. Međutim, AVAX još uvijek lebdi u kratkoročnom rasponu od 18,30 USD i 20,45 USD. Za održavanje “bullish” raspoloženja potrebno je dodatno sudjelovanje u kupnji, te održavanje cijene iznad 20 američkih dolara.

Izvor: Zipmex

  • Cijena AVAX-a izgleda vrlo optimistično u susret rasta cijene
  • Cijena je iznad 20$, što je ukazuje na trend rasta

Avalanche je na dnevnom grafikonu formirao harmonijski uzorak “Bullish Shark“. U bikovskom Shark obrascu, drugi vrh je viši od prvog. Osim toga, kombinira Fibonaccijevu teoriju sa teorijom Elliottovih valova. Cijena također nije probila svoju prethodnu najnižu razinu, što ukazuje na mogući preokret u nadolazećoj budućnosti.

Prema ovom uzorku, ako se cijena zatvori iznad najvišeg nivoa snažne medvjeđe svijeće (20,60$), tada možemo očekivati ​​bikovsko kretanje do (23,60$).

Izvor: Tradingview

Cijena se suočava s još jednim otporom na istoj zadanoj razini 20-dnevnog eksponirajućeg pomičnog prosjeka, koji se nalazi na vrhovima zone konsolidacije. Dobar proboj iznad te razine, s dobrim količinama, pomoći će AVAX-u da napravi bikovski preokret u bliskoj budućnosti.

Cijena je čak formirala strukturu dvostrukog dna na dnevnom grafikonu. Dekolte uzorka također stoji na istoj zadanoj razini. Dakle, da bismo to jasno razumjeli, dnevna svijeća koja se zatvara iznad 21, promijenit će smjer iz medvjeđeg u bikovski.

Izvor: Tradingview

Na četverosatnom grafikonu, nakon oštrog pada s 23,65 USD na 17,50 USD s padom od više od 25%, AVAX je otišao u zonu konsolidacije, što znači stvaranje baze blizu nižih razina, implicirajući akumulaciju blizu podrške.

Veliki tržišni igrači polako ulaze u dugu trgovinu dok izlaze iz kratkih pozicija. Ako se cijena zatvori iznad ovog raspona, tada možemo očekivati ​​da će cijena porasti na svoju prethodnu najvišu razinu, koja iznosi 23,65 USD.

Cijena na istom grafikonu čak je u formiranju obrasca “Drop-Base-Rally“. DBR uzorak stvara zonu koja prikazuje potražnju maloprodajnim trgovcima na grafikonu. Zona potražnje znači da više kupaca želi kupovati iz te zone.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: MISTERIOZNI BITCOIN “KIT” ISPLATIO 95 MILIJUNA $ ZARADE!