Bank of America ne žuri sa kriptovalutama!

May 30, 2022

Brian T. Moynihan glavni i izvršni direktor jedne od najvećih američkih banaka – Bank of America jednostavno je istaknuo da nisu ništa propustili niti izgubili u tržištu kriptovaluta.

Izvor: forbes.com

  • CEO Bank of America navodi da ništa ne propuštaju u svijetu kriptovaluta
  • Navode da nema žurbe sa ulaskom u svijet kriptoimovine

CEO jedne od najvećih američkih i svjetskih banka, Brian T. Moynihan ističe jednostavan odogovor “NE” na pitanje da li što bankarski div Bank of Amerika propustio u svijetu kriptovaluta.

Prema ukupnoj imovini, Bank of America se nalazi na drugom mjestu u Sjedinjenim američkim državama. Na prvom mjestu je JP Morgan Chase & Co. sa ukupnom imovinom od 3.31 trilijunom američkih dolara. Nakon njih slijedi upravo Bank of America sa imovinom od 2.52 trilijuna američkih dolara.

U svom nedavnom intervjuu sa Yahoo Finance, CEO Brian T.Moynihan je istaknuo da ne žure sa ulaskom u kriptovalute i da ništa ne propuštaju. Ujedno i naglašava važnost regulativa u ovom obliku investicijske imovine.

Izvor: Twitter

CEO američke banke navodi i ističe korake koje su napravili u smislu progresije prema digitalizaciji. Prema njegovim riječima svakodnevno kola novac u volumenu trilijuna američkih dolara i gotovo većina toga je u digitalnom obliku.

Prema najnovijim istraživanjima procijenjuje se da ovo banka ima oko 54 milijuna korisnika koji većinom koriste njihove usluge u digitalnom obliku.

Što se tiče blockchain tehnologije, direktor ističe da su povećali svoje blockchain patente za 86% s obzirom na 2021. godinu.

Izvor: U.today

Slične vijesti: BROJ DOGE MILIJUNAŠA OPAO ZA 43%!