Binance zabranio povlačenje Lune i UST!

May 10, 2022

Kripto mjenjačnica Binance odlučila je suspendirati podizanje Terra (Lune) i UST stablecoina prilikom ovih padova.

Izvor: coingape.com

  • Binance suspendirao podizanje LUNE i UST-a
  • Ovo je izazvalo masovnu raspordaju ovih kriptovaluta

UST stablecoin, koji je vezan kao i svi drugi stableconi za američkih dolar (USD) izazvao je veliku oluju ovih dana. U ovom slučaju, stablecoin je formiran s ciljem da je uvijek vezan za američki dolar u omjeru 1:1. Ono što se je dogodilo jest de-pegging, što znači da je vrijednost UST stablecoina pala na 0.60$, što je rušenje za 40% u odnosu na stabilnu cijenu dolara.

Izvor: Twitter

Ovo je rezultiralo masovnom prodajom UST kao i nativnog tokena LUNA. U pojedinim trenutcima, Luna je bila ispod 25$ što je događa po prvi put nakon 10.og mjeseca prošle godine.

Kreirano putem: Tradeview.com

U priopćenju Binancea u vezi povlačenja LUNA i UST-a stoji:

Withdrawals for LUNA and UST tokens on the Terra (LUNA) network were temporarily suspended on 2022-05-10 at 02:20 AM (UTC) due to a high volume of pending withdrawal transactions. This is caused by network slowness and congestion.
Binance will reopen withdrawals for these tokens once we deem the network to be stable and the volume of pending withdrawals has reduced. We will not notify users in a further announcement. We apologize for any inconvenience.

Binance

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA UKLJUČENA U PROIZVODNJU DIJAMANATA!