Bitcoin “holderi” ciljaju na 100,000$!

Apr 20, 2022

Dugoročni ulagači u Bitcoin ciljaju na cijenu Bitcoina od 100,000$ i ne pokazuju interes za prodavanjem.

Izvor: pexels.com

  • Dugoročni ulagači ne prodaju svoj Bitcoin
  • Mnogi ulagači ciljaju i nadaju se cijeni od 100,000$ za Bitcoin
  • Sve više i više je ulagača na duže staze u svijetu kriptovaluta

Prema najnovijem istraživanju pad Bitcoin-a na 25,000$ ili na razinu ispod toga nije izgledan u ovom trenutku zahvaljujući investitorima u Bitcoin na duge staze.
Devetnaesti travnja, u više svojih tweetova, popularni analitičar pod imenom “Root” iznio je mišljenje da ne postoji razloga za dramatičnim prodavanjem Bitcoina.

Nakon pada za više od 30% od svoje najveće razine, mnogi ulagači su izgubili nadu u ponovni veliki rast.
Dugoročni ulagači ovdje vide priliku za dodavanjem i kupovanjem novih kriptovaluta odnosno za “buy the dip” strategijom.

“S obzirom kako “HODL” vojska raste, omogućava nam da Bitcoin dođe na stare najviše razine bez pomoći kratkoročnih ulagača na tržištu!”

Root

Izvor: glassnode

Iako se prethodno pri ulasku u bear market najavljivala cijena i od 25,000$ za Bitcoin, to se nije dogodilo do sada, prvenstveno iz razloga što dugoročni ulagači ne žele prodati svoje Bitcoin-e.

“Iako nismo dostigli razinu iznad 100,000$ u Bitcoin-u, što je velika veličina očekivala, mnogi vjeruju da će se ovo eventualno dogoditi, te se odlučuju na držanje svojih kriptovaluta”

Root

Još jedan razlog što se mnogi vlasnici Bitcoin-a odlučuju na “HODL” jest u tome što su neki kupovali Bitcoin iznad 60,000$, te ne žele izaći sa gubitcima.

Izvor: Cointelegraph

Slična vijest: JOŠ SVEGA 2 MILIJUNA BITCOINA JE OSTALO ZA IZRUDARITI!