Bitcoin u skoroj budućnosti na 250.000$?

May 30, 2022

Prema predviđanjima mnogih ulagača, analitičara i kripto trgovaca, Bitcoin će sigurno znatno narasti u narednim vremenima. Ipak, ističu se špekulacije da bi Bitocin mogao brže od očekivanog doći i do vrtoglavih 250.000$!

Izvor: coinmarketcap.com

  • Tim Draper je izjavio da će Bitcoin dostići 250.000$ početkom 2023. godine
  • Ovo je dosta iznenađujuće s obzirom na trenutni trend kretanja Bitcoina i drugih kriptovaluta

Zajedno promatrano i Bitcoin i Ethereum su u negativnom trendu ovih dana. Usprkos tome, imamo mnogo ulagača koji imaju ambiciozne predikcije oko budućeg kretanja cijene kriptovaluta. Sve ovo dolazi nakon nezaboravnog mjeseca u kojem smo zabilježili velike gubitke u kripto svijetu, pogotovo zbog Terra Lune.

Glavni i izvršni direktor Real Visiona, Raoul Pal nedavno je u kripto podcastu Crypto Bantera izjavio da je Ethereum nadmašio čak i Bitcoin. Uvjeren je da će altcoini najviše narasti, te je vrlo bullish oko njih.

Iako je mnoge iznenadila izjava, kripto investitor Tim Draper uvjeren je da će Bitcoin vrijediti oko 250.000$ već u 2023. godini. Ovo je izjavio u nedavnom intervju sa Scott Melkerom. Ovo je vrlo optimistična izjava, pogotovo ako smo svjesni situacije da je Bitcoin u negativnom trendu.

Nadalje, Tim Draper vjeruje da uključivanje ženske populacije će biti dobrodošla akvizicija za kripto tržište. Prije je omjer bio 1:14 u korist muške populacije, a od nedavno je 1:6 u korist muškaraca. Ističe da će se taj omjer i izjednačiti. Uključivanje sve većeg broja žena imati će sigurno pozitivan utjecaj na tržište.

Izvor: Twitter

Zanimljiv podatak je da ženska populacija kontrolira oko 80% maloprodajne potrošnje. Ističe i informaciju da kada trgovci shvate da mogu uštediti do 2% sa korištenjem Bitcoina umjesto kartica od strane banaka, da bi to moglo povećati znatno njihove profite.

Izvor: Ambcrypto

Slične vijesti: BANK OF AMERICA NE ŽURI SA KRIPTOVALUTAMA!