Blackrock izbacio Bitcoin private trust!

Aug 11, 2022

Nakon što je nedavno najavio partnerstvo s Coinbaseom, Blackrock je pokrenuo Bitcoin private trust. Ovaj događaj, koji dolazi od najvećeg svjetskog upravitelja imovinom, mogao bi biti ogroman ohrabrujući korak za kripto zajednicu

Izvor: coingape.com

  • Blackrock je izdao svoj Bitcoin private trust
  • Na ovaj način ulaganje u kriptovalute je dostupnije

Blackrock je prošlog mjeseca potpisao partnerstvo s Coinbaseom kojim će klijentima omogućiti pristup životnom ciklusu trgovanja digitalnom imovinom. Upravitelj imovine rekao je da je primijetio veliki interes za kriptovalute od strane nekih svojih institucionalnih klijenata unatoč padu tržišta.

Blackrock je u izjavi opisao Bitcoin kao najstariju, najveću i najlikvidniju kripto imovinu. Bitcoin (BTC) trenutno je primarni predmet interesa naših klijenata unutar prostora kriptoaktive, dodaje se. “Ne računajući stablecoine, bitcoin održava blizu 50 posto tržišne kapitalizacije industrije.”

Nakon dogovora s Coinbaseom ranije ovog mjeseca, stručnjaci su predvidjeli velike pozitivne vijesti u smislu regulacije kripto. Dugoročno, službeni ulazak Blackrocka na tržište kriptovaluta bio bi korak prema rastu cijena digitalne imovine.

Partnerstvo može povećati tržišnu kapitalizaciju Bitcoina za najmanje bilijun dolara, predviđa InvestAnswers. Također, BTC pokazuje veliki skok cijene i društvenog raspoloženja nakon vijesti o pokretanju Blackrock Bitcoin privatnog trusta.

Izvor: Coingape

Ostale vijesti: CARDANO “KITOVI” KUPILI DODATNIH 140 MILIJUNA $!