Cardano (ADA) je nadmašio Bitcoin i Ethereum u ovom padu!

Jun 19, 2022

Cardano (ADA) je pokazao značajno bolje performance u usporedbi sa Bitcoinom i Ethereumom u ovom periodu dok je cijelo tržište bilo u padu.

Izvor: CryptoStars.is

  • Cardano je nadmašio konkurentske kriptovalute za vrijeme ovog velikog pada
  • Ovo je dobar “long” znak za ADU

Dok su većina vodećih kriptovaluta sa tržišta podbacili za vrijeme ovih rasprodaja, projekt Cardano (ADA) je uspješno nadmašila mnoge druge. Izbjegli su velik pad, te su uspjeli pokazati i određeni trend rasta naspram Ethereuma i Bitcoina.

Na iznenađenje mnogih, Cardano (ADA) je vrlo lagano nadmašio svoje rivale poput ETH-a, BTC-a i XRP-a, zahvaljujući nižoj izloženosti institucijskim investitorima i zahvaljujući nedostacima otvorenih “leveraged” pozicija na tržištu.

Odnos Bitoina i Cardana.

Dok je ovaj rasta Cardana (ADA) većinom vezan na nedostatk izloženosti institucijskim fondovima, stručnjaci ističu i kvalitetu fundamenata ove mreže, koja dobiva mnoge značajne updateova koja će biti live ovog ljeta. Ovdje spadaju Djed stablecoin, Vasil hard fok i ostali.

Izvor: Twitter

Nedavno smo probili i granicu od 1000 projekata koji se razvijaju na Cardano blockchainu, a taj ekosistem se nastavlja širiti iz dana u dan. Osnivač i glavni i izvršni direktor Cardana Charles Hoskinson istaknuo je već par puta da ga ne zabrinjava ovaj “dip”, te da je već puno puta prošao kroz slične situacije.

Izvor: U.today

Slične vijesti: POLYGON JE BULLISH PREMA WEB 3.0.!