Cardano “kitovi” kupili dodatnih 140 milijuna $!

Aug 09, 2022

Dok je osnivač Cardano (ADA) mreže Charles Hoskinson uvjeravao korisnike da ne bi trebalo biti daljnjih odgoda “Vasil hard forka” nakon što ga je odgodio nekoliko tjedana, ADA investitori su prešli u period akumulacije.

Izvor: www.conkolik.com

  • Cardano kitovu su ušli u fazu akumulacije
  • Ovo se na iznenađenje dogodilo nakon odgode “Vasil hard fork”

Glavni Cardano walleti dodali su ADA tokene u vrijednosti od 138 milijuna dolara u razdoblju između 27. srpnja i 5. kolovoza, prema tweeteru.

Štoviše, platforma je također objavila grafikon koji prikazuje kombiniranu akumulaciju adresa za decentralizirano financiranje (DeFi) – onih koji se “drže” između 10 000 i 10 milijuna ADA.

Izvor: https://finbold.com/

Prema grafikonu, ovi ADA ulagači dodali su zajedno 0,46% Cardanove postojeće ponude tijekom promatranih osam dana.

U isto vrijeme, trenutna cijena Cardana se smatra visokom cijenom jer nadolazeći “Vasil hard fork” obećava donijeti velika poboljšanja u skalabilnosti mreže, kao i veću propusnost i poboljšanja pametnih ugovora.

Izvor: Messari

U međuvremenu, ukupan broj Cardano novčanika službeno je premašio 3,5 milijuna, budući da je blockchain svjedočio kontinuiranom rastu tijekom prošle godine tijekom kojeg je njegov razvojni tim uključio višestruka ažuriranja, počevši od funkcije pametnog ugovora.

Izvor: Finbold

Slične vijesti: INTERACTIVE BROKERS PROŠIRIO PODRŠKU ZA KRIPTOVALUTE!