CEO Binance-a misli da je kripto zima idealna za zapošljavanje!

Jun 13, 2022

U doba bear marketa i tako zvane kripto zime, mnoge korporacije režu troškove i smanjuju radna mjesta. CEO Binance-a radi upravo suprotno. Mišljenja je da je sada idealno vrijeme za zapošljavanje i širenje poslovanja.

Izvor: https://beincrypto.com/

  • CEO Binancea smatra da je ovo idealna prilika za širenje poslovanja i zapošljavanje novog kadra
  • Neke korporacija smanjuju kadar zaposlenika zbog velikog pada tržišta dionica i kriptovaluta

Dok se korporacije krpaju i osjećaju udarce kripto zime, Binance je objavio plan za agresivno širenje poslovanja sa dodatnim zapošljavanjima.

Changpeng Zhao, Binanceov CEO podijelo je plan najveće kripto mjenjačnice na svijetu u smislu pojačavanja radnika i zapošljavanja novih. Naveo je da Binance ima vrlo zdrav obrambeni štit, te da su ušli u fazu ekspanzije. Također, istaknuo je ne da samo se šire u smislu kadra, nego da će provesti i određene nove akvizicije.

Ova odluka o proširenju usred ovog bear marketa sigurno će bez dvojbe podići određene poglede. Unatoč tome, Zhao je istaknuo da razlog njihove dobre financijske situacije, za razliku od drugih konkurenata je racionalno trošenje resursa, za razliku od nekih drugih. Naveo je da mnoge kripto mjenjačnice za razliku od Binancea su trošile ogromne novčane svote na primjer samo na Super Bowl oglase i reklamne sadržaje.

Izvor: Twitter

Ako stvarno pogledamo na službene stranice Binancea i to u odjeljku karijere, možemo pronaći razna otvorena mjesta od Business Development, Communications, Customer Support, Data and Research, do Quantitative Strategy.

Cijene kriptovaluta su znatno pale u zadnjih 30 dana, dok je Bitcoin dostigao najnižu cijenu u zadnjih 18 mjeseci. Ubrzani izlazak kapitala i masovna prodaja kriptovaluta dovele su Coinbase u situaciju da zamrznu nova zapošljavanja.
Gemini, još jedna od vodećih američkih kripto mjenjačnica, također osjeća udarce bear marketa. Objavili je su će smanjiti radnu snagu kompanije za 10%.

Izvor: Beincrypto

Slične vijesti: CELSIUS BLOKIRAO SREDSTVA KORISNICIMA