CEO Coinbase-a: Sredstva su osigurana!

May 12, 2022

Brian Armstrong, suosnivač i CEO Coinbase mjenjačnice, odgovorio je na nestabilnosti, te je rekao da su sredstva na mjenjačnici osigurana.

cnn.com
  • Korporacija je objavila gubitak od 430 milijuna dolara
  • Broj transakcija na mjenjačnici se smanjio
  • Pojavili su se tračevi oko mogućeg bankrota

Suosnivač i glavni direktor kripto mjenjačnice Coinbase-a, Brian Armstrong odgovorio je na širenje straha o mogućem bankrotu mjenjačnice.

Nedugo nakon izlaska izvješća gdje je vidljivo kako je Coinbase kripto mjenjačnica poslovala s gubitkom, izašle su glasine da korisnici nisu zaštićeni u slučaju bankrota korporacije. Međutim, glavni i izvršni direktor Brian Armstrong objasnio je da su sredstva sigurna kako su i uvijek bila.

Izvor: Twitter

U izvješću za prvi kvartal 2022. godine, Coinbase je prijavio gubitak u iznosu od 430 milijuna američkih dolara. Unatoč ovoj činjenici, korporacija je prijavila i pad broja transakcija od strane korisnika. Riječ je o padu s 11.4 milijuna na 9.2 milijuna.

Nakon što je objavljen gubitak Coinbase-a, na društvenim mrežama izašle su na vidjelo brige oko zaštite kripto imovine u slučaju eventulanog bankrota korporacije.

Kao odgovor na ovo prozivanje, Armstrong je uvjerio svoje korisnike da za korporaciju nema opasnosti od rizika i da su sredstva korisnika sigurna. Međutim, istaknuo je da u eventualnom slučaju proglašavanja bankrota, što je trenutno vrlo malo moguće, sudstvo će promatrati imovinu ulagača kao odvojeni dio od Coinbase mjenjačnice.

Izvor: Twitter

Unatoč negativnom okruženju, kako zbog pada kriptovaluta, te i zbog lošijeg financijskih izvješća, CEO Coinbase-a uvjeren je u dobro buduće poslovanje i ostaje bullish. Nadodao je kako je korporacija Coinbase preživjela mnoge kripto padove, uključujući i one najveće, tako da su i zahvaljujući tome dobro pripremljeni.

Ovdje možete preuzeti i analizirati detaljnije izvješća Coinbase-a za prvi kvartal 2022. godine. LINK.

Izvor: Cointelegraph

Slične vijesti: APECOIN JE POSTALA TREĆA NAJKUPOVANIJA KRIPTOVALUTA!