Chainlink (LINK) izlistan na Robinhoodu!

Jun 28, 2022

Kriptovaluta Chainlink (LINK), danas je izlistana na popularnoj aplikaciji za trgovanje prije svega dionicama – Robinhood. Korporacija je službeno potvrdila da su izlistani za trgovanje na ovom brokeru nakon što su se pojavili kao opcija za trgovanje na Robinhoodu.

Izvor: https://beincrypto.com/

  • Chainlink (LINK) je danas izlistan na popularnoj trading aplikaciji Robinhood
  • Cijena LINK-a je reagirala sa rastom od 9%
  • Robinhood je prethodno izlistao Dogecoin, Bitcoin, Ethereum i još neke popularnije kriptovalute

Službena obavijest od strane Robinhooda da je Chainlink (LINK) postao opcija za trgovanje njihovom brokerom je i sada na njihovom Twitter profilu.

Izvor: Twitter

Cijena LINK-a je narasla za oko 9% kao odgovor na ovo izlistavanje. Cijena je skočila sa 6,65$ na 7,25$, što je prikazano i crvenom strelicom na grafikonu.

Grafikon izrađen putem TradingView stranice.

Prema Twitter računu @Linkstinckts, Chainlink Labs nastavlja zapošljavati unatoč ovoj velikoj krizi i padu cijene kriptovaluta. Ovo je dokazano i sa jednim novim zaposlenikom ove korporacije, koji se javio na otvorenu poziciju Growth Marketera.

Izvor: Twitter

Ne tako davno, Robinhood je dodao Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL), Polygon (MATIC), i Compound (COMP). U ponedjeljak je izašla vijest da FTC mjenjačnica se priprema za kupovinom Robinhood-a što je ubrzo demantirano i proglašeno kao glasina.

Izvor: Beincrypto

Slične vijesti: SKOK MATIC TOKENA, ZBOG KUPOVINE “KITOVA”!