Charles Hoskinson objasnio što 2023. donosi Cardanu!

Sep 04, 2022

U petak (2. rujna), Charles Hoskinson, koji je suosnivač i glavni izvršni direktor IOG-a, blockchain tehnološke tvrtke koja stoji iza Cardanova istraživanja i razvoja, govorio je o tome što čeka Cardano nakon što se Vasil nadogradnja dogodi na glavnoj mreži.

Izvor: www.newsbtc.com

  • Charles Hoskinson je objasnio što čeka Cardano projekt u 2023. godini
  • Osim važnih nadogradnji, očekuje se da će biti aktivna godina

Dana 10. prosinca 2021., suosnivač i izvršni direktor IOG-a Charles Hoskinson objasnio je da će odati počast svom bugarskom prijatelju i ambasadoru Cardana Vasilu Stoyanovu Davovu — koji je nažalost preminuo u svom stanu u Plovdivu u Bugarskoj 3. prosinca 2021. nakon dugotrajne borbe s plućnom embolijom — nazvavši sljedeću hard fork fazu po njemu. Vasil je bio umjetnik, poduzetnik, blockchain konzultant, Haskell praktičar i ginekolog. Nadalje, ne bi bilo pretjerano reći da je bio vrlo voljen i poštovan član Cardano zajednice.

Izvor: Youtube

Dana 2. kolovoza, IOG je tweetao o nadolazećoj Vasil nadogradnji, a započeo je rekavši da je “Vasil najznačajnija Cardano nadogradnja do danas, donosi povećani mrežni kapacitet i niže troškove transakcija”, te da će “nadogradnja također donijeti poboljšanja Plutusu za olakšavanje razvojnim programerima stvaranje moćnijih i učinkovitijih aplikacija temeljenih na blockchainu.”

Nadalje, navedeno je da sva tri kriterija za potvrđivanje spremnosti ekosustava bi trebala biti ispunjena do 22. rujna.

Izvor: Youtube

Ono što je Charles istaknuo da nas čeka nakon nadogradnje Vasil faze u narednoj 2023. godini je:

“Krećući naprijed, imati ćemo veliku retrospektiva o tome kako stvari činiti bolje. Također će biti dubokog razgovora o sveukupnoj arhitekturi Cardana kakva jest i kako ćemo je podići na višu razinu kako bismo je učinili korisnijom, prenosivom, skalabilnom i boljom za sve.

“Dolazi puno CIP-ova (Cardano Improvement Proposals). Neki CIP-ovi povezani su s Voltaireom i upravljanjem. Neki CIP-ovi [su] povezani s Bashoom i skalabilnošću, a potrebno je obaviti puno čišćenja dok to prenosimo s jedne uloge upravitelja na organizaciju temeljenu na članovima, a zatim sudjelujemo s vama u tom svojstvu. Dakle, to je ono o čemu se zapravo radi u 2023.”

Charles Hoskinson

Izvor: Cryptoglobe

Ostale vijesti: FIFA POKRENULA NFT KOLEKCIJU NA ALGORANDU!