Charles Hoskinson predviđa koliko bi ovaj pad trebao trajati!

May 14, 2022

Osnivač kriptovalute Cardano, Charles Hoskinson predviđa koliko bi trebala potrajati ova situacija i kripto “zima”.

Izvor: https://finance.yahoo.com/

  • Charles Hoskinson se osvrnuo na trenutno stanje na kripto tržištu
  • Ovakve situacije je prolazio još od 2011. godine

Cijena Bitcoina (BTC) pala je na najnižu razinu u posljednjih 16 mjeseci. Nasuprot tome, altcoini su doživjeli čak i veći pad. Unatoč par “odbijanja” u cijeni, situacija je i dalje negativna.
Suosnivač Ethereuma, i osnivač Cardano kriptovalute, Charles Hoskinson osvrnuo se je na trenutnu situaciju.

Ono što je prvo uočio jest da je kripto tržište duboko palo i da je započela nova kripto “zima“. Moguće je da će ovo potrajati tjednima ili čak mjesecima prije nego što dotaknemo dno. Prema njegovim riječima, tržište digitalne imovine je u fazi “krvi na ulicama“.

Izvor: Twitter

Osvrnuo se je na svom Twitter profilu, gdje je izrazio podršku ulagačima. Naveo je da ako je ovo nekome prva kripto “zima” da su dobrodošli. Ovakva situacija uvijek dođe kao hladan tuš, ali na kraju vidi ipak pozitivno razvijanje situacije.

Izvor: Twitter

Naveo je kako je Bitcoin konačno uspjeo privuči pažnju i interes mnogih institucija, što je reakcija na koju se dugo čekalo.
Istaknuo je kako rušenje jednog stablecoina ne znači kraj cijele kripto industrije. Cijela poanta kripto tržišta je trenutno da povrati izgubljeno povjerenje, kredibilitet i stabilnost međunarodnog novčanog sistema.

Navodi da je svjedočio mnogim kripto padovima i da ovakve “zime” uglavnom dolaze i napadaju kada najmanje očekujete, što izazove kod mnogih strah kao prvu reakciju. Povijesno gledano, kripto pad je ništa neobično.

Holger Zchaepitz je naveo na svom Twitter profilu, kao upozorenje kripto zajednici da trenutni “slobodan pad” nije prvi takav pad, te da to nije ništa jedinstveno niti povijesno.

Izvor: Twitter

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: TERRA LUNA: ŠTO SE DOGODILO?