Chiliz (CHZ) je u bullish sentimentu!

Sep 18, 2022

Chiliz (CHZ) pridružio se popisu kriptovaluta s najboljim rezultatima kako se vikend približio. Uspjela je ostvariti rast za čak 8,3% u posljednja 24 sata. Ovakva izvedba obično bi se smatrala normalnom u kripto svijetu, ali je trgovanje suprotno cjelokupnom smjeru tržišta.

Izvor: https://academy.bit2me.com/

  • Chiliz bilježi dobre rezultate zadnjih dana
  • Sentiment je okrenut prema bullish

Učinak CHZ-a vrijedan je pažnje jer je među rijetkim kriptovalutama koje trenutno prevladavaju medvjeđe uvjete. Chiliz je 15. rujna najavio da će lansirati novi token obožavatelja. Ova je objava možda podigla povjerenje među ulagačima.

Izvor: Twitter

Tehnički čimbenici također su utjecali na bikovski uspon CHZ-a. Kriptovaluta je cijeli tjedan imala sveukupni medvjeđi učinak. Nadalje, cijena mu je pala s tjednog vrha od 0,22 USD na tjedno najnižeg od 0,178 USD. Ovaj pad rezultirao je ponovnim testiranjem podrške na 0,18 USD što je djelovalo kao psihološka zona kupnje.

Izvor: https://statics.ambcrypto.com/

U vrijeme objave, cijena tokena iznosila je 0,21 USD. Indeks relativne snage (RSI) bio je iznad 50, što ukazuje na pritisak kupnje u tijeku. Učinak CHZ-a tijekom tjedna također je potvrdio da je prodajni pritisak bio manji u usporedbi s prethodnim ponovnim testiranjem podrške tjedan dana prije.

Chilizova metrika rasta mreže okrenula se istog dana, potvrđujući pozitivan rast mreže. To je možda pridonijelo snažnom raspoloženju ulagača.

Naravno, snažna promjena osjećaja morala je privući pravu vrstu pozornosti. Kitovi su pokazali svoje financijske mišiće u posljednja dva dana. Došlo je do značajnog povećanja u broju transakcija kitova za transakcije iznad 1 milijun dolara. Najjača aktivnost iz ove kategorije kitova dogodila se u posljednja 24 sata u vrijeme pisanja objave.

Izvor: https://statics.ambcrypto.com/

Promjena raspoloženja odražava se u 24-satnim aktivnim adresama u posljednja dva dana. Adrese su ponovno skočile iznad 550, što je bio prosječni zdravi raspon od početka rujna. Međutim, ovo nije najveći broj dnevnih aktivnih adresa zabilježen u posljednja 24 sata. Ovo bi mogla biti potvrda da kitovi pridonose najvećem dijelu dobitka.

Izvor: Ambcrypto

Ostale vijesti: CEO BINANCE-A HVALI BIDENOVO IZVJEŠĆE O DIGITALNOJ IMOVINI!