Coinbase Wallet dodao BNB i AVAX podršku!

May 25, 2022

Coinbase Wallet dodao je podršku za BNB i Avalanche (AVAX) lanac, čime su omogućili korisnicima trgovanje tisućama kriptovalutama.

Izvor: www.businessinsider.com

  • Coinbase novčanik omogućio je korištenje BNB i AVAX mreže za trgovanje kriptoimovinom
  • Ovo je sigurno korak naprijed, zbog kvalitete ove dvije mreže i učestalosti korištenja

Coinbase Wallet (novčanik) napravio je jedan korak naprijed. Omogućili su svojim korisnicima trgovanje kriptoimovinom putem dvije vodeće mreže za trgovanje.
Riječ je o BNB Chain (BNB) mreži, te o Avalanche (AVAX) mreži. Ovaj potez je realiziran ovaj tjedan.
Uz već postojeće podrške za Ethereum (ETH) i Polygon (MATIC) mreže.

Prema izjavama Coinbase Wallet podrške, s ovim je učinjen korak prema efikanosti i ekonomičnosti trejdanja i obavljanja transakcija. Uz ove dvije nove mreže trgovanje tokenima će biti brže i sa manjim troškovima mreža.

Izvor: Twitter

Nativni token BNB Chaina, BNB, trenutno se kreće i trguje po cijeni 331.52$. Rankirani su na visokm četvrtom mjestu među kriptovalutama prema tržišnoj kapitalizaciji, te su trenutno u blagom rastu.

Nativni token Avalanchea, AVAX, se nalazi na cijeni od 29.36$. Trenutno se nalaze na 14.om mjestu prema tržišnoj kapitalizaciji, te su u blagom padu u zadnjih par sati.

Volumen Coinbase mjenjačnice u poslijednjih 24 sata iznosi 51,444 Bitcoina. Dvije vodeće kriptovalute kojima se trguje se očekivano Bitcoin i Ethereum, dok se na trećem mjestu nalazi Solana. Na četvrtom mjestu je stablecoin Tether, te na petom mjestu već spomenuti Avalanche.

Izvor: Dailyhodl

Ostale vijesti: FED: 12% AMERIKANACA KORISTI KRIPTOVALUTE!