Doge-ova dugoročna strategija je profitabilnija za ulagače!

Jul 24, 2022

Dogecoin uspijeva zadržati poziciju među 10 vodećih kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji i na taj način ostaje konkurentan drugim projektima. Međutim, sa točke gledišta ulagača, Dogecoin postepeno počinje zaostajati kod trgovaca na kratkoročne staze.

Izvor: outlookindia.com

  • Dogecoine je sve više i više okrenut prema dugoročnim ulagačima
  • Smatra se da je sve manje short term investitora oko ovog projekta

Dogecoin je opet u padu?

Unatoč oporavku od 25% sa velikim oscijlacijama u cijeni, DOGE je blizu davanja utjehe svojim ulagačima. Trend silazne putanje koji je započeo u 5. mjesecu 2021. godine, nastavio je svoju dominaciju. Bilo je više pokušaja da se prekine negativan trend, ali bezuspješno.

U prošlotjednom rastu, trend se okrenuo prema bullish raspoloženju. Ulagači su bili mišljenjada će DOGE probiti svoj dugoročni support, ali ipak takav trend rasta se nije nastavio.

U ovom trenutku, memecoin je bio u minusu 4% u zadnja tri dana. Ipak, za vrijeme pisanja ove objave DOGE se vratio ispod trend linije.

Na mikro razini, situacija se čini mnogo bolja. Međutim, na makro vidicima, DOGE je zabrinuo svoje ulagače.

Izvor: ambcrypto.com

Ipak, investitori, uključujući i dugoročne ulagače, pomalo gube strpljenje. Nedavno su napravili veliki progres jer su povećali ponude.

Izvor: ambcrypto.com

U drugu ruku, volumen transakcija prešao je 4,1 milijardu američkih dolara, što je najveći rekord dnevnog trgovanja od 3. mjeseca ove godine. Ovaj spike u volumenu trgovanja ne može biti povezan sa pritiskom prodaje.

Izvor: ambcrypto.com

Prema izvorima, čak 94% volumena je generirano od strane kitova. Ipak, moguće je da mnogi manji ulagači se nadaju oporavku.

Izvor: Ambcrypto

Slične vijesti: VITALIK BUTERIN SMATRA DA JE ETH DOVRŠEN TEK 55%!