Gdje potrošiti kriptovalute?

Jun 15, 2022

Kriptovalute su vrsta digitalnog novca koji koristi tehnike enkripcije za verifikaciju trensfera između dvije strane. Danas postoje stotine različitih kriptovaluta koje s mogu korisititi u prometu.

Izvor: cnbc.com

  • Kakva je konkretna vrijednost kriptovaluta?
  • Provjerite listu stvari koje možete kupiti sa kriptovalutama!

Kako su kriptovalute novost u svijetu financija, ipak ih ne možemo korisititi u svim dućanima, ali postoje mnogi načini na koje možemo potrošiti, odnosno plaćati sa kriptovalutama.

  1. Poklon kartice

Poklon kartice su popularne u zadnje vrijeme jer ih korisnici mogu koristiti za kupovanje onoga što žele na web stranicama i trgovačkim platformama. Ako želite nekom darovati neki poseban dar, nešto drugačije od novca, onda je to dobar izbor.

  1. Hosting usluge

Ovo je još jedan način za kvalitetno trošenje vašeg kripta. Mnogi pružatelji hosting usluga prihvaćaju kriptovalute kao sredstvo plaćanja. Na taj način diverzificirali su sistem plaćanja i omogućili na taj atraktivniji način svojim korisnicima jednostavniji način plaćanja. Ako ste blogeri možete na ovaj jednostavan način plaćati putem kriptovaluta.

  1. Online kockanje

Ako se bavite kockanjem ili klađenjem, a zabrinuti ste zbog toga da vas nitko od bližnjih ne otkrije, svoju tajnu možete držati sigurnom koristeći kriptovalute. U toj situaciji nitko neće moći znati gdje vaš novac odlazi.

  1. Kupovanje nekretnina

Kupovanje nekretnina pomoću kriptovaluta je novo i brzo rastuće tržište. Postoji više načina za obaviti ove radnje, koje uključuju kupovinu raznih vrsta nekretnina. Od luksuznih pa sve do onih manje atraktivnih. Uz pomoć agencije koja obavalja ovakve transakcije mođete sigurno obavljati kupovine i prodaje nekretnina.

  1. Elektronika, namještaj i kućni dekor

U slučaju da ste u potražnji za elektroničkim proizvodima, namještajem ili dekorom, sa kriptovalutama mođete kupovati stvari iz udobnosti vašeg doma.
Ako ste u potražnji za klima urađajem ili hladnjakom, na ovaj način možete pronaći razne trgovine koje omogućavaju ovakvu kupovinu.

Izvor: Cryptomode

Slične vijesti: CELSIUS BLOKIRAO SREDSTVA KORISNICIMA