Guarda Wallet predstavio prepaid Visu!

Aug 09, 2022

Guarda Wallet s oduševljenjem najavljuje izdavanje vlastite prepaid Visa kartice. Ovu karticu možete koristiti svugdje gdje je prihvaćena Visa, što znači da je možete koristiti za online kupnju, kupnju u trgovini i još mnogo toga.

Izvor: https://www.ledger.com/

  • Guarda Wallet je predstavio novu prepaid Visu
  • Može se koristiti za online plaćanje

Kartica dolazi u 2 oblika — plastičnom i virtualnom. Virtualna kartica će se generirati na mobilnoj aplikaciji nakon obavljene registracije, dok će Plastična kartica biti poslana na adresu koju ste naveli u zahtjevu.

Potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju Guarda Wallet kako biste naručili karticu. Zatim je potrebno prijaviti se za karticu i provjeriti jeste li u jednoj od zemalja koje ispunjavaju uvjete.

Karticu će biti moguće koristiti u slijedećim EU državama: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Republic of Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain i Sweden.

Guarda je non-custodial wallet, što znači da imate potpunu kontrolu nad svojim javnim i privatnim ključevima. To je novčanik za kriptovalute koji vam omogućuje slanje, primanje, kupnju, prodaju, razmjenu i pohranjivanje kriptovaluta na jednom mjestu.

Podržava više od 50 raznovrsnih blockchaina i 400 000 vrsta imovina, od kojih se neka mogu stejkati za pasivni prihod.

Izvor: Cryptopotato

Slične vijesti: INTERACTIVE BROKERS PROŠIRIO PODRŠKU ZA KRIPTOVALUTE!