Haker došao do vrijednih informacija putem Telegrama!

Jun 09, 2022

Prema navodima koji ovih dana kruže po kripto medijima, jedan haker je pronašao rupu u Telegramu i na taj način iskoristio ranjivost aplikacije. Čitao je tuđe razgovore godinama i navodno se obogatio preko takvih informacija.

Izvor: GSMArena.com

  • Haker je navodno otkrio vrijedne informacije putem Telegrama, te se obogatio na tome
  • Kripto zajednica sa Telegrama pozivaju na opreznost i legitimnost ovih navoda

Korisnik društvene mreže Twitter @adyingnobody objavio je informacije prema kojima je iskoristio ranjivost aplikacije Telgram, gdje je putem specijalnog linka uspio ući u razgovore i saznati tim putem ogromnu količinu podataka. Navodno je sve to sačuvao na svom serveru.

Hakeru je bila prvenstvena namjera da prati razgovore utjecajnih kripto influencera, te je došao i do saznanja da mnogi od njih promovirao i lažne “scam” projekte.

Prema navodima, ovaj haker je neizlječivo bolestan, te će svu svoju zaradu koju je ostvario putem ovih vrijednih informacija ostaviti svojoj obitelji. Svoje informacije i saznanja objavit će javno, 15.6 u prvom dijelu, zatim 30.6. u drugom dijelu, te 15.7. u zadnjem dijelu. Tu ćemo moći saznati kako kripto ulagači manipuliraju svojim pratiteljima i lansiraju mnogobrojne lažne projekte, zatim i sve druge ilegalne radnje poput dokaza o krađama, ubojstvima, silovanjima, pedofiliji.

Izvor: Twitter

Izvor: Twitter

Ne dugo nakon ovih objava Telegram zajednica je objavila da ovi navodi nisu točni, te da linkovi predstavljaju oblik maleware softwarea.

Neki Twitter korisnici su javno istupili sa svojim objavama, gdje pozivaju na opreznost, ali ne nudeći izričito dokaze da ovo nije u potpunosti točno.

Izvor: Cointelegraph

Slične vijesti: CARDANO OBORIO JOŠ JEDAN REKORD!