Harmony (ONE) blizu vrha cijene iz 2020. godine!

Jul 12, 2022

Kriptovaluta Harmony (ONE), približava se cijenovnom vrhu iz 2020. godine, nakon što su pali oko 95% od svoje najviše cijene.

Izvor: currency.com

  • Harmony je nakon uzlazne linije rasta ponovno pao u minus
  • Parom ONE/BTC se trguje u negativnom trendu

Harmony (ONE) se kreće i dalje u crvenom, te se nalazi u periodu korekcije. Za sada ne pokazuje očite signale za potencijalni uzlazni trend.

Harmony (ONE) se nalazi u silaznoj putanji nakon što je dosegao najvišu vrijednost od 0,38$ krajem 2021. godine. Silazni trend vodio je cijenu sve do 0,0164$ za vrijeme prošlog mjeseca. Štoviše, silazni trend uzrokovao je prekid rastuće support linije koja je bila važeća 819 dana.

Ako promatramo ovu kriptovalutu naspram svoje all-time high cijene, pali su za čak 95%. Tjedni RSI indikator je ispod 50 i dalje opada, što je uglavnom znak bearish trenda.

Najbliža support granica je na 0,014$, koja je stvorena pri cijeni od 7. mjeseca 2020. godine. Trenutno se smatra da bi ta cijena trebala biti daljnji support.

Izvor: https://beincrypto.com/

Par ONE/BTC je malo više bullish nego par sa USD. Razlog tome je što je cijena trgovanja unutar opadajućeg trenda od početka 5. mjeseca.

Izvor: https://beincrypto.com/

Izvor: Beincrypto

Ostale vijesti: BITCOIN VREDNOVAN KAO 2013. GODINE!