Hoće li Cardano biti izlistan na Robinhood-u?

Jul 28, 2022

U susret izlistanja mnogih kriptovaluta u proteklim danima, korisnici i ljubitelji Cardano projekta čine se nezadovoljni sa platformom za trgovanje Robinhood iz razloga što nisu još uvijek izlistali ADU na svoju platformu.

Izvor: U.Today

  • Zajednica Cardano ulagača smatra da bi Robinhoodu trebao izlistati ADU na svojoj platformi
  • Kako su već izlistani mnogi drugi projekti, pitanje je vremena kada će Cardano doći na red

Ranije ovog mjeseca, Robinhood je objavio da će omogućiti na svojoj platformi trgovanje Uniswap tokenom. U četvrtom mjesecu Polygon (MATIC), Solana (SOL) i Compound (COMP), uz meme kriptovalutu Shiba Inu (SHIB) bili su dostupni za trgovanje. Krajem šestog mjeseca uvršten je Chainlink (LINK)

Kao rezultat privlačenja mnogih korisnika, Robinhood je napravio korak naprijed, ali ipak ne dovoljno u smislu uvrštavanja novih tokena na svoju platformu. Pitanje koje se postavlja ovih dana je da li ćemo vidjeti uskoro izlistanje Cardana na Robinhoodu.

Nismo morali dugo čekati i na reakciju Cardano zajednice.

Izvor: Twitter

Neki su govorili da nije potrebnoda Cardano izlati na trgovanje na ovoj platformi, dok su neki izrazili mišljenje da bi bilo dobro za sam projekt da se uključe svugdje gdje ima velika količina korisnika, uključujući i Robinhood.

Konkretno vezano za ovaj slučaj, Shiba Inu je uvrštešn na Robinhood platformu nakon provedene i potpisane peticije za izlistanje na ovu platformu, nakon skupljenih 500,000 potpisa. Da li nas isto čeka i sa Cardanom?

Izvor: U.today

Ostale vijesti: BIJELA KUĆA REDEFINIRALA POJAM RECESIJE!