Hoskinson otkrio novi datum Vasil Hard Forka!

Aug 30, 2022

Osnivač Cardano mreže Charles Hoskinson otkrio je nove detalje o dugo očekivanoj Vasil hard fork nadogradnji. Suosnivač IOHK-a otkrio je da bi nadolazeći hard fork mogao biti već u devetom mjesecu ove godine.

Izvor: Freepik

  • Osnivač Cardana iznio je novi mogući datum Vasil hard fork nadogradnje
  • Prema svemu sudeći ovaj upgrade bi trebao biti vrlo brzo

U novom video ažuriranju, Charles Hoskinson je najavio novi vremenski okvir za nadolazeću Vasil Hard Fork nadogradnju, dodajući da ažuriranje može biti objavljeno već u devetom mjesecu 2022. godine ako ne bude dodatnih problema ili prepreka na koje tim naiđe.

Izvor: Youtube

IOHK tim je ranije izdao izvješće o napretku Vasil hard forka putem Twittera, informirajući kako je mreža trenutno u procesu uključivanja na mjenjačnice. Prema IOHK-u, gotovo 40% SPO-ova već je ažurirano. Izvor je također obavijestio kako je kripto mjenjačnica Binance već počela nadograđivati ​​svoje čvorove za implementaciju nadolazećeg forka.

Izvor: Twitter

U video ažuriranju, Hoskinson je dalje nadodao da je Binance već nadogradio 30-40% ukupnog Cardano upgradea-a, nakon čega slijede druge popularne burze kao što su Kraken i Coinbase.

Vasil Hard Fork je nazvan jednim od središnjih kripto događaja koji bi trebao uvesti značajna poboljšanja u postojeći Cardano ekosustav. Fork će bitno poboljšati funkcioniranje cjelokupne mreže uz poboljšanje razvoja pametnih ugovora i DApps.

Izvor: Ethereumworldnews

Ostale vijesti: DIONICE IZGUBILE VIŠE OD VRIJEDNOSTI KRIPTOVALUTA!