Hotel u Dubaiju prihvaća plaćanje u kriptovalutama!

May 30, 2022

Hotel u Dubaiju omogućit će svojim gostima plaćanje svog smještaja i korištenje raznih usluga putem kriptovaluta. Ovo sve će biti omogućeno putem kripto mjenjačnice Binance.

Izvor: www.agoda.com

  • The Manor by JA, hotel u Dubaiju prihvća kriptovalute
  • Binance će omogućti provođenje ovih transakcija

Hotel po imenu – The Manor by JA, sa sjedištem u Dubaiju, omogućit će svojim gostima plaćanje putem kriptovaluta. Sve ovo će biti omogućeno u suradnji sa kripto mjenjačnicom Binance, koja će omogućiti spajanje sa službenom web stranicom ovog hotela.

Prema izvorima, gosti će moći obaviti transakcije putem Binance Coina (BNB), Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH).

Prema riječima uprave ovog hotela, virtualna imovina se uklapa sa vizijom The Manor hotela sa ciljem održivosti i digitalne transformacije, uzimajući u obzir i njihovu poziciju među eko prijateljskim hotelima u Dubaiju.

Binance je aktivno radio da omogući loklanim poslovnim korporacijama i instutucijama daljnje povećanje i adopciju kriptovaluta i kripto zajednice općenito. Partnerstvo sa vodećim i inovativnim poslovnim partnerima kao što je JA su vizija Binancea.

U zadnje vrijeme je došlo do povećanog prihvaćanja kriptovaluta kao sredstva plaćanja i obavljanja transakcija. EuroSport Global, luksuzni distributer sa sjedištem u Singapuru, počeo je također prihvaćati digitalne valute za Lamborrghini i Alfa Romeo automobile. Korporacije s sklopila partnerstvo sa FomoPay na način da prihvaćaju Bitcoin, Ethereum, Tether i USD Coina kao službene valute.

Partnerstvo BitPaya sa AMC Theaters lancima omogućit se i njihovim korisnicima plaćanje karata sa Dogecoinom (DOGE). Najveći lanac kinomatografskih filmova u svijetu već je prihvatio Bitcoin i Ethereum kao kriptovalute s kojima se može plaćati. U ovom slučaju putem PayPala i to od prošlog ljeta.

Izvor: Beincrypto

Slične vijesti: BITCOIN U SKOROJ BUDUĆNOSTI NA 250.000$?