Instagram će podržati NFT!

May 12, 2022

Instagram će podržati NFT od Ethereuma, Polygona, Solane i Flowa. Također, Instagram planira podržati široko korištene kripto novčanike.

Izvor: https://www.coindesk.com/

  • META će podržati NFT od Ethereuma, Polygona, Solane i Flowa
  • Insta neće naplaćivati ​​korisnicima objavljivanje i dijeljenje NFT-ova

Nezamjenjivi tokeni stižu na već navedenu društevnu mrežu ovog ponedjeljka. Prema vijestima od strane META, doći će do integracije NFT za Ethereum, Polygon, Solanu i Flow. Glavni razlog je taj što se na tim mrežama najviše trguje sa najpoznatijim svjetkim NFT kolekcionarskim predmetima.

Izvor: Twitter

Nadalje, Instagram prema navodima CoinDeska neće naplaćivati korisnicima objavljivanje i dijeljenje NFT-pova, za razliku od Twittera, koje je to prvobitno učinio za svoje heksagonalne NFT profilne slike u 1. mjesecu ove godine.

Instagram će podržati široko korištene kripto novčanike kao što je MetaMask. Upravo priključivanjem svojih kripto novčanika korisnici će dokazati vlasništvo nad NFT-om, te će ih moći prikazati na svojim profilima i označiti kreatore koji su ih napravili.

Izgleda da priča sa NFT-ovima i Metom konačno dolazi do realiziacije. Poznato nam je da je Mark Zuckerberg, glavni i izvršni direktor Meta Platforme spominjao ovu mogućnost još u trećem mjesecu ove godine. Što se tiče dioničara Facebooka, ne mogu biti previše zadovoljni sa kretanjem cijene njihove dionice. Trenutno se cijena kreće oko 188$, što je pad sa najviše cijena za točno 50%, što znači da se cijena dionice prepolovila.

Izvor: Coindesk

Slične vijesti: CEO COINBASE-A: SREDSTVA SU OSIGURANA!