Interactive Brokers proširio podršku za kriptovalute!

Aug 09, 2022

Brokerski gigant Interactive Brokers proširio je uslugu pružanja trgovanja kriptovalutama, na način da je omogućio trgovanje 24 sata dnevno, te je odlučio dodati nove coinse.

Izvor: https://www.financemagnates.com/

  • Interactive Brokers proširio je podršku oko kriptovaluta 24/7 sati dnevno
  • Najavili su uvrstiti nove kriptovalute

Američka multinacionalna brokerska tvrtka Interactive Brokers proširila je svoju ponudu kriptovaluta, navodi se u priopćenju za tisak.

Multinacionalna brokerska tvrtka sa sjedištem u Greenwichu u Connecticutu kaže da njeni klijenti sada mogu trgovati kriptovalutama 24/7. Kako je izvijestio U.Today, Interactive Brokers pokrenuo je podršku za kriptovalute prošlog rujna, nudeći svojim klijentima izloženost Bitcoinu, Ethereumu, Bitcoin Cashu i Litecoinu u partnerstvu s izdavateljem stablecoina i tvrtkom za infrastrukturu blockchaina Paxos.

Novoomogućenu značajku trgovanja 24 sata na dan pokreće web aplikacija Paxos Trust Company. Steve Sanders, izvršni potpredsjednik marketinga i razvoja proizvoda u Interactive Brokersu, kaže da će klijenti tvrtke sada moći uživati ​​u “većoj fleksibilnosti” kada je riječ o reagiranju na tržište koje se brzo mijenja.

Uz mogućnost pristupa kripto tržištima u bilo kojem trenutku, klijenti Interactive Brokersa također će moći držati i američki dolar i kripto na različitim vrstama Paxos računa. Povrh toga, jedna od vodećih brokerskih kuća omogućila je podršku za nekoliko dodatnih kriptovaluta.

U listopadu je tvrtka također omogućila financijskim savjetnicima sa sjedištem u SAD-u da trguju imovinom kriptovaluta, priznajući sve veću potražnju za diverzifikacijom portfelja. Kako je izvijestio U.Today, Charles Schwab, jedan od najvećih konkurenata tvrtke Interactive Brokers, nedavno je pokrenuo fond kojim se trguje na burzi imovinom kriptovaluta. Međutim, tvrtka se do sada suzdržavala od ponude izravnog kripto trgovanja zbog nedostatka regulatorne jasnoće.

Izvor: U.today

Slične vijesti: BINANCE SKLOPIO PARTNERSTVO SA MASTERCARDOM!