Jedna od najočekivanijih kriptovaluta za 2023. godinu!?

Sep 15, 2022

Uz jednu od najuspješnijih pretprodaja u 2022. godini, mnogi se ulagači okreću kupnji kriptovalute Flaska (FLSK) za narednu 2023. godinu. Tijekom proteklih nekoliko tjedana o Flasko (FLSK). Njegova postignuća dovela su do usporedbi s glavnim meme-coinima na tržištu, kao što su Dogecoin (DOGE) i Shiba Inu (SHIB). Predviđa se da će Flasko (FLSK) biti jedna od najboljih investicija u narednim godinama.

Izvor: U.today

  • Očekuje se veliki raste navedene kriptovalute
  • Mnogi ovaj projekt uspoređuju sa eksplozivnim rastom DOGE-a i SHIBA-e

Meme coin koji je eksplodirao na tržištu kriptovaluta bio je Dogecoin (DOGE). Kada se Bitcoin prvi put pojavio, kriptovalute su se koristile samo za prijenos imovine. Tek poslije prvotne svrhe Bitcoina javljaju se kriptovalute sa drugim ulogama. Uspjeh Dogecoina (DOGE) potkanuo je kripto zajednicu da odmah prihvati novčić kao meme token, odakle potječe fraza “to the moon” u kripto prostoru. Osnivač Dogecoina (DOGE), Billy Markus, tvrdi da je kriptovaluta napravljena u samo dva sata 2013. godine. Razvijena je kako bi se ismijavala metoda koju su koristile nove kriptovalute. Većina njih je klonirala izvorni kod Bitcoina i mijenjala ime. Tako je Dogecoin (DOGE) učinio isto. Vlasnici Dogecoina (DOGE) nedavno su bacili pogled na pretprodaju novog Flaska (FLSK).

Još jedan meme novčić po uzoru na DOGE, Shiba Inu (SHIB), predstavljen je 2020. i nazvan “DOGE ubojica”. Shiba Inu (SHIB) brzo se proširio kako bi dostigao tržišnu vrijednost Dogecoina i brzo je postao točka natjecanja između Dogecoin i Shiba Inu (SHIB) zajednice. Shiba Inu (SHIB) u potpunosti je iskoristio svoju prednost u odnosu na Dogecoin (DOGE) za brzi rast jer je izgrađen na mreži Ethereum. S prvenstvenim ciljem nadmašivanja tržišne kapitalizacije Dogecoina, zajednica je uspjela u tom naumu u studenom 2021. Gledajući unatrag na tu situaciju, možemo vidjeti da je to bilo tijekom vrhunca “bull” marketa, međutim uslijedio je golemi pad. Uz to, Shiba Inu (SHIB) pao je ispod Dogecoina na ljestvici tržišne kapitalizacije, temeljem Coinmarketcap stranice.

Ulagači i trgovci kriptovalutama moći će koristiti platformu Flasko za kupnju i prodaju skupih alkoholnih NFT-ova kao što su rijetki vintage viskiji, vina i šampanjci. Ovi NFT-ovi su podržani samim pravim bocama koje su pohranjene na sigurnim lokacijama. Pretprodaja Flaska privukla je mnoge trgovce kriptovalutama jer vrhunski analitičari predviđaju da će cijena porasti za više od 4000% do kraja 2022. Vjeruju da će Flasko nadmašiti poznate kriptovalute kao nova alternativna investicija u 2022.

Trenutna pretprodajna cijena Flaska trenutačno iznosi 0,025 USD-a. Prema navedenim predviđanjima očekuje se povećanje na 2,50 USD do ožujka 2023., što ga trenutno čini jednim od najuzbudljivijih kriptovaluta novih generacija. Procjenjuje se da će ulaganje u Flasko osigurati najveći rast ovog mjeseca od svih ostalih kriptovaluta.

Ističemo da ovo nije financijski savjet, reklama ovog projekta, niti preporuka za kupovinom.

Izvor: Cryptodaily

Ostale vijesti: BAHREIN TESTIRA BITCOIN KAO PLATNO SREDSTVO!