Kiyosaki ne vjeruje da je Bitcoin dovoljno nisko za kupovinu!

Jun 30, 2022

Robert Kiyosaki, uspješan autor serijala financijskih knjiga, između ostalih i “Rich Dad Poor Dad” ističe da ne smatra da je Bitcoin dovoljno nisko pao da bi se realizirala strategija “buy the dip”.

Izvor: https://www.bestsellingreviews.com/

  • Robert Kiyosaki upozorava da Bitcoin još nije dovoljno pao za “buy the dip” strategiju
  • Uvjeren je da ima još prostora za pad
  • Upozoravao je svoje pratitelje o nadolazećoj ekonomskoj krizi na drušvenim mrežama

Autor mnogih financijskih knjiga, među kojima je “Rich Dad Poor Dad” ostvarila najveću popularnost, te spada među 10 najpopularnijih financijskih knjiga svih vremena, Robert ističe da još nije Bitcoin dovoljno nisko.

Za vrijeme COVID-19 pandemije, Kiyosaki je kritizirao Federalne Rezerve. Točnije njihov odnos prema padu ekonomije, gdje je u vidu objava na svojim socijalnim platformama upozoravao na prijeteću inflaciju, moguću hiperinflaciju. Pozivao je na kupovinu srebra, zlata i Bitcoina.

U proljeće, 25.4. objavio je tweet gdje upozorava da je tržište krenulo u potencijalnu najveću ekonomsku depresiju u povijesti.

Izvor: Twitter

Zatim je, 12.5. objavio da je sretan zbog pada cijene Bitcoina jer ima namjeru kupovati još Bitcoina na razini ispod 20,000$, a idealno bi bilo ispod 17,000$.

Izvor: Twitter

Dan nakon toga, 13.5. je objasnio zašto smatra da su padovi nabolje vrijeme za obogatiti se.

Izvor: Twitter

Zadnjih dana ističe da čeka trenutak da Bitcoin testira granicu od 11,000$, a prema njegovim navodima bi se to moglo dogoditi kada “Bitcoin losers” prodaju pozicije.

Izvor: Twitter

Izvor: Cryptoglobe

Slične vijesti: MICROSTRATEGY NADOKUPIO BITCOIN U VRIJEDNOSTI 10 MILIJUNA $!