KOLUMNE

Pronalazak skrivenih kripto dragulja

Ako bih morao izdvojiti jedno od najčešćih pitanja koje sam dobio od kada sam počeo detaljnije istraživati kriptovalute i pisati aktivnije kolumne je na koji način i kako prepoznati skrivene dragulje od kriptovaluta…

Oct 08, 2022

Uzroci i posljedice ekonomske recesije

Iako Sjedinjene Američke Države uporno negiraju da su u recesiji, te su čak i napravili mali presedan na način da su promijenili definiciju recesije i na taj spretan (sretan) način izbjegli ulazak u ovaj ekonomski “horor” period, ovo ih ipak kako se stvari čine neće zaobići.

Oct 08, 2022

Zašto je grafika u Metaverseu i dalje toliko loša?

I dalje nakon potrošnje od 177 milijardi američkih dolara, grafički detalji u Metaverseu i dalje su ispod nekog gaming standarda za doba u kojem živimo.

Sep 04, 2022

Što je Bitcoin halving i kakav je njegov utjecaj na tržište kriptovaluta?

U današnjoj kolumni pojašnjavam jedan od čestih termina u svijetu kriptovaluta i Bitcoina, a to je Bitcoin halving. Saznajte kada je bio prvi Bitcoin halving, što točno predstavlja ovaj termin, kada će biti naredni Bitcoin halving, te kakav je utjecaj ovog događaja na Bitcoina, ali i na druge kriptovalute.

Aug 24, 2022

Kripto “kitovi” – moćnici koji kontroliraju cijene!

U redovitom rječniku kriptovaluta i blockchain tehnologije svakodnevno se susrećemo sa pojmom kripto “kitovi”.

Jul 30, 2022

Povijest “bear” marketa u kripto svijetu!

Trenutno Bitcoin, ali i druge kriptovalute doživljavaju velike padove, te smo i službeno u bear marketu. Ipak, ovakva situacija nije nešto novo, već se ciklički događaju smjene bear i bull marketa u trgovanju kriptovalutama.

Jul 30, 2022