Kriptofakt je medijski partner Zebu Live konferencije u Londonu drugu godinu za redom!

Jan 06, 2023

Ponosni smo što možemo najaviti da je Kriptofakt ponovo partner jedne od najvećih kripto konferencija u Evropi – Zebu Live, koja se ove godine održava u oktobru u Londonu.

Izvor: ZebuLive

Prošlogodišnja konferencija je održana u Kensingtonu, London, 22. i 23. septembra, a prisustvovalo je preko 2.000 ljudi koje interesuju Web3 teme. Pored toga, preko 150 najistaknutijih pionira industrije podijelilo je svoja mišljenja i razmišljanja kroz govore, radionice i panel diskusije.

Komentarišući događaj, izvršni direktor Zebu Digital-a i osnivač Zebu Live-a, Harry Horsfall je izjavio: „Ne možemo biti srećniji kako su se stvari odvijale sa Zebu Live-om; vidjeti tako nevjerovatan rezultat toliko uglednih pojedinaca i organizacija – i u Web3 i Web2 – svjedoči o tome koliko je veliko interesovanje za ovu novu industriju.”

Nova konferencija održaće se ove godine (4. i 5. oktobar) u Londonu, i očekuje se još više posjetilaca, kao i govornika koji će dijeliti svoje znanje iz svijeta kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Izvor: ZebuLive

Ukoliko vas ovaj dogadjaj interesuje, zbog saradnje izmedju Kriptofakta i Zebu Live konferencije, obezbijedili smo 25% popusta na već vrlo pristupačne cijene ulaznica. Kartu sa popustom možete kupiti preko ovog LINKa.

Zahvaljujemo Zebu Digital timu što je prepoznao rad i zalaganje Kriptofakta za regionalnu kripto zajednicu, i radujemo se saradnji i zajedničkom napretku!

Tekst sa prošlogodišnje konferencije: ZEBU LIVE WRAPS UP HUGELY SUCCESSFUL 2-DAY EVENT, ANNOUNCES DETAILS FOR NEXT YEARS’ INSTALLMENT