Kupovina Bitcoina prema ovome je odlična ideja!

Aug 04, 2022

Ekonomski stručnjak i fond menadžer Dan Tapiero, koji ima više od 25 godina iskustva, podijelio je razmišljanje oko najboljeg trenutka za kupovinom “digitalnog zlata” – Bitcoina za sve dugoročne ulagače koji su spremni izložiti se ovom tržištu kriptovaluta.

marca.es

  • Jedan zanimljiv indikator koji se pokazao točan i precizan na svim kripto padovima
  • Ističe ga poznati ekonomist Dan Tapiero

Dan Tapiero izložio je indikator prema kojem je dobar trenutka za kupovinu Bitcoina. Smatra da je ovo dobra prilika za ulazak na dugoročne staze

Tapiero je predstavio ulagačima tako zvani Puell Multiple indicator, koji dijeli broj dnevno izdanih novčića od strane Bitcoina sa prosječnim godišnjim trendom kretanja cijene Bitcoina. Matematički izračun iza ove formule je jasan.

Posljednja četiri puta kada je Puell Multiple indikator pokazivao točnu točku na tržištu, uključujući i cijenu Bitcoina od 3000$ već sada davne 2018. godine to bi na kraju rezultiralo sa profitom svakoga tko je obavio kupovinu i prodao po većoj cijeni. Ako uzmemo u obzir i cijenu od 69,000$ Bitcoina, onda možemo vidjeti i koliko je to puta povećanje investicije.

Izvor: tradingview.com

Prosječni investicijski horizont prema ovom indikatoru iznosi oko 18 mjeseci nakon što Bitcoin ponovo ulazi u fazu pada cijene. Zanimljivost oko ovog indikatora jest u tome što je on pokazao ispravno dno svake korekcije u cijeni Bitcoina.

Kakva je situacija sa Bitcoinom?

Razne varijacije indikatora pokazuju da je dno cijene Bitcoina blizu, te da će se Bitcoin oporaviti u narednim mjesecima. Nažalost, situacija i faktori oko tržišta digitalne imovine pokazaju drugačiju situaciju u ovom trenutku. Iako su istaknuti indikatori pokazali na područje dna, Bitcoin bi mogao ostati u fazi konsolidacije i u narednim mjesecima.

Izvor: U.today

Ostale vijesti: HONG KONG PRVI PREMA KRIPTOVALUTAMA!