Lebron James sklopio saradnju sa Crypto.com

Jan 29, 2022

Ova obrazovna inicijativa ima za cilj da pomogne 1.600 djece u školama u rodnom gradu James-a. Ipak, izgleda da nije svaki korisnik Crypto.com srećan zbog ovog partnerstva.

Photo: pexels

U saopštenju za štampu objavljenom u petak, trostruki šampion NBA lige i napadač Los Angeles Lakersa Lebron James udružiće se sa kripto mjenjačnicom Crypto.com kako bi podržao mogućnosti za obrazovanje i razvoj radne snage fokusirane na Web3.

Konkretno, kako je prenijela lokalna novinska agencija Akron Beacon Journal, partnerstvo će pomoći oko 1.600 djece u rodnom gradu Lebrona, Akronu, da nauče tehnologiju koja stoji iza kriptovaluta i kako to može koristiti njihovim karijerama u budućnosti.

James je takodje potvrdio ovu saradnju i naveo:

Blockchain tehnologija pravi revoluciju u našoj ekonomiji, sportu i zabavi, svijetu umjetnosti i kako komuniciramo jedni sa drugima. Želim da osiguram da zajednice, poput one iz koje dolazim, ne zaostaju.

Lebron James

Crypto.com je trenutno 5. najveća mjenjačnica, sa 24-časovnim obimom trgovanja od 3 milijarde dolara. Ima preko 10 miliona korisnika. Međutim, nisu svi korisnici bili ljubitelji ove saradnje. Neki su tvrdili da je kompanija trebalo da posveti više pažnje poboljšanju korisničkog iskustva nego da dodeljuje sredstva takvim partnerstvima.

Slična vijest: CRYPTO.COM MJENJAČNICA HAKOVANA, UKRADENO $34M OD KORISNIKA

Izvor: CoinTelegraph