Luksuzni lanac prihvaća BTC i ETH!

Aug 16, 2022

Uz sve veće prihvaćanje kriptovaluta u cijelom svijetu, sve više poduzeća počinje prihvaćati digitalnu imovinu kao plaćanje, uključujući ugostiteljski sektor. Danas pričamo o prihvaćanju BTC-a i ETH-a od strane jedne veće kompanije.

Izvor: travelcentar.ba

  • Luksuzni ugostiteljski resort prihvaća BTC i ETH

Soneva, lider u high-end hotelskoj industriji, sada prihvaća Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) u svojim objektima na Maldivima i Tajlandu, prema izvješću Business Travelera objavljenom 15. kolovoza.

Gosti hotela Soneva Fushi, Soneva Jani i Soneva in Aqua na Maldivima, kao i Soneva Kiri na Tajlandu, sada mogu s pouzdanjem obavljati sigurna međunarodna plaćanja koristeći kanal plaćanja, koji je namijenjen pojednostavljenju postupka transakcije.

Štoviše, Soneva Villa Ownership je prvi i jedini resort na Maldivima za pružanje usluga vezanih za nekretnine kupcima iz inozemstva, a za to se mogu koristiti i Bitcoin i Ethereum.

Zajedno, Soneva i TripleA, u suradnji sa pružateljem rješenja za plaćanje kriptovalutama Pomelo Payom, žele luksuzna putovanja učiniti pristupačnijim prihvaćanjem više različitih metoda plaćanja, uključujući i kriptovalute.

TripleA, licencirani dobavljač rješenja za plaćanje kriptovalutama, omogućuje posjetiteljima u Sonevi plaćanje u kriptovalutama bez brige o fluktuacijama cijena. To je moguće jer TripleA pruža brzu potvrdu, zaključane tečajeve, konverzije u stvarnom vremenu i bez povrata uplate.

Iako su plaćanja Bitcoinom i Ethereumom nepovratna, naknade za otkazivanje mogu se vratiti u skladu s politikom plaćanja i otkazivanja Soneve, koja je uvedena nakon izbijanja Covid-19 kako bi se posjetiteljima pružilo više siguronist prilikom pravljenja rezervacija.

Izvor: Finbold

Ostale vijesti s portala: KAKO ĆE ,,THE MERGE” UTICATI NA ETHEREUM?