Magic Johnson izdaje prve NFT-eve!

May 23, 2022

Legendarni NBA košarkaš, član kuće slavnih Magic Johnson izdaje prve NFT-eve u suradnji sa NBA Top Shotom.

Izvor: nbcchicago.com

  • Earvin Johnson izdaje svoje prve NFT-eve u suradnji sa NBA-om
  • Magic Johnson NFT-eve će biti dostupni od 7.6. i sadržavat će spektakularne momente njegove karijere

Legendarni košarkaš, član kuće slavnih (NBA Hall of Fame) Earvin “Magic” Johnson objavio je putem svog Twitter profila da planira pokrenuti svoje prve NFT-ove, u suradnji sa NBA Top Shotom.

Izvor: Twitter

Peterostruki NBA prvak, tri puta MVP finala, tri puta najvrijedniji igrač NBA lige, dvanaest puta All-star igrač, “Čarobnjak” Earvin Johnson u kolaboraciji sa NBA Top Shotom pokreće antologijski set svojih poteza u obliku NFT-a.

Ukupno će biti riječi o 1,600 izdanja, dok će svaki NFT vrijediti 399$.

Kolekcija NFT-ova će sadržavati 4 Magic Johnson momenta.

Prvi je Never Fear, E.J. is here: Tijekom šeste utakmice NBA finala 1980.g., Magic je započeo na poziciji centra protiv Philadelphie 76ersa unatoč tome što je bio novak (rookie). Na kraju utakmice zabilježio je 42 poena, 15 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte. Jedan od ključnih momenata jest poznati layup.

Drugi je Now you see it, Now you don’t: I sezoni 1984 – 85, jedan od momenata koji će biti na NFT-u jest asistencija u pobjedi nad Phoenix Sunsima.

Treći je Hocus pocus pass: Trenutak rijetke asistencije u pobjedi 133 – 115 nad San Antonio Spursima će također biti dio NFT-a.

Četvrti je Game, set, Magic: U ovom slučaju riječ je o finalnoj seriji 1986 – 87 između Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa, gdje je Magic spriječio pobjedu Bostona sa presjecanjem lopte i poentiranjem.

Izvor: Ethereumworldnew

Ostale vijesti: CARDANO NFT PRODAJE DOSTIGLE 27 MILIJUNA $!