MicroStrategy zapošljava Bitcoin Lightning Software inženjera!

Oct 02, 2022

Istaknuta tvrtka za poslovnu inteligenciju i softver MicroStrategy želi zaposliti softverskog inženjera za razvoj SaaS platforme temeljene na Lightning mreži.

Izvor: cryptonomist.ch

  • MicroStrategy planira zaposliti novog stručnjaka za područje blockchain tehnologije
  • Na ovaj način povećava se tim stručnjaka oko kriptovaluta

Ova vijest izašla je vrlo brzo nakon obavijesti kako je bivši CEO korporacije Michael Saylor odstupio sa dužnosti.

Prema popisu poslova, tvrtka je objavila oglas za poziciju koja traži iskusnog programera softvera za novu platformu koja će biti razvijena kako bi poduzećima ponudila “inovativna rješenja za izazove kibernetičke sigurnosti i omogućila nove slučajeve korištenja e-trgovine.”

Izvor: Twitter


Regrut će imati zadatak izrade softverskih rješenja koja koriste Bitcoin Blockchain i Lightning Network ili druge tehnologije decentraliziranog financiranja. Doprinos Bitcoin Coreu, lnd-u i drugim kripto i velikim projektima otvorenog koda također su neka od drugih područja fokusa.
MicroStrategy je “slučajno” jedan od najvećih vlasnika BTC-a i do sada je stekao 130.000 kovanica otkako je prvi put uskočio na scenu 2020.
Upražnjeno radno mjesto dolazi tjednima nakon što je Michael Saylor, suosnivač i bivši izvršni direktor tehnološke tvrtke koja kotira na Nasdaqu, otkrio da radi na poslovnim aplikacijama rješenja za skaliranje drugog sloja.

Saylor je nedavno odstupio s mjesta izvršnog direktora MicroStrategyja i okrenuo se sa svoje zajedničke uloge predsjednika i glavnog izvršnog direktora po prvi put od osnivanja tvrtke prije više od tri desetljeća.
MicroStrategy je pretrpio naknadu digitalne imovine od 917 milijuna dolara prema financijskim rezultatima za drugo tromjesečje, jer je cijena Bitcoina pala za više od 65% od svog vrhunca.

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: OTKRIVAMO 10 NAJVEĆIH ANTI KRIPTO DRŽAVA!