Milijun DOGE-a prebačeno nakon Muskove kupovine Twittera!

Oct 06, 2022

Kao što je izvijestio Whale Alert, servis koji prati masivne prijenose kriptovalute na raznim lancima, prije nešto više od dva sata, nevjerojatna količina meme coin DOGE poslana je na blockchain. To je bilo blizu pola milijarde meme kovanica. Dan ranije, pomaknut je još veći iznos DOGE; zajedno, što čini gotovo milijardu DOGE unutar dva dana.

Izvor: https://miro.medium.com/

  • 386 milijuna DOGE-a je poslano putem anonimnog novčanika
  • 3 stvari koje bi Musk trebao integrirati na Twitter

Ukupno 386.082.773 Dogecoina poslano je između dva anonimna novčanika, kako je uočio Whale Alert. Ova količina meme kovanica procijenjena je na 25,187,368 dolara.

U posljednja dva dana, ovo je druga transakcija te veličine koju je primijetio servis za praćenje kriptovaluta. Dana 5. listopada, 449,999,998 DOGE je prebačeno. Također, istog dana, prema istom izvoru, otkrivene su dvije grudice SHIB-a — svaki po trilijun meme kovanica; ova dva trilijuna Shiba Inua prebačena su na razmjenu Coinbase-a, očito iz razloga prodaje. Ove velike količine meme kovanica prebačene su nakon što je Teslin šef Elon Musk odlučio vratiti se na sklapanje ugovora o kupnji Twittera.

U komentarima na današnji prijenos DOGE-a, neki korisnici Twittera u šali su pretpostavili je li te Dogecoine poslao milijarder, koji je veliki obožavatelj DOGE-a i koji je nekoliko puta spomenuo da će, ako kupi Twitter, integrirati DOGE plaćanja na platformu.

Izvor: Twitter

Jučer je Twitter račun utjecajne trgovačke grupe Crypto Rand objavio na Twitteru što očekuje da će Elon Musk dodati/promijeniti divu društvenih medija čim sklopi posao. Ove tri stvari bile su:

  • dodatak gumba za uređivanje,
  • lov na lažne račune (botove)
  • integracija kupnji u kriptovalutama.

Ranije je Musk sugerirao da bi dodavanje DOGE-a kao opcije plaćanja pretplatama na Twitter Blue moglo biti moguće ako on posjeduje platformu.

Izvor: Twitter

Izvor: U.today

Ostale vijesti: ARK INVEST NUDI PRILIKU ZA ULAGANJE U TOP 20 KRIPTOVALUTA!