MISIJA

Kriptofakt je nastao u februaru 2021. godine u obliku Instagram stranice sa ciljem edukacije i informisanja publike o kriptovalutama i blockchain tehnologiji. Nakon samo par mjeseci, dostigao je veliku prepoznatljivost u regionalnoj kripto zajednici sa preko 8,000 Instagram pratilaca, 50,000+ mjesečnih posjeta profila, kao i 600 čitalaca newsletter-a.

Misija Kriptofakt portala je da se ljudima na Balkanu omogući svakodnevno praćenje kripto vijesti i informacija – ažurno i pouzdano od najpoznatijih izvora, kao i edukacija u polju blockchain-a kroz edukativne članke i video zapise. Uz to, svima koji su zainteresovani, omogućeno je pisanje kolumni, i iskazivanje mišljenja na teme kriptovaluta, državnih regulacija, finansija, blockchain-a, itd. Kolumne nisu mišljenje Kriptofakt tima, već autora koji ih potpisuje.

Sve što pročitate na portalu nije finansijski savjet. Kriptofakt je portal edukativnog karaktera. Kripto tržište je rizično i učestvovanje na istom zahtjeva sopstveno istraživanje i odgovornost.