Musk: Blockchain Twitter nije moguć!

Oct 02, 2022

Blockchain Twitter nije moguć, objašnjava Elon Musk, nakon što su izašle poruke između njega i Sam Bankman-Frieda koji je spreman ponuditi ovakvu suradnju.

Izvor: https://techcrunch.com/

  • Procurile su poruke Elona Muska o tome kako prijelaz Twittera na blockchain trenutno nije moguć
  • Provjerite što je točno navedeno u prepisci ovog poduzetnika

Kao odgovor na ovaj prijedlog, Musk je objasnio da je Twitter na blockchainu nemoguć zbog nemogućnosti peer-to-peer mreže da podrži zahtjeve propusnosti i latencije. Rješenje bi moglo funkcionirati kada bi te peer-to-peer mreže bile apsolutno ogromne, ali tada mreža ne bi mogla biti decentralizirana, objasnio je Musk.

Izvor: Twitter

Objava korespondencije također je otkrila da je Bankman-Fried bio voljan uložiti oko 5 milijardi dolara u posao, s ukupnim procjenama akvizicija Twittera u rasponu od 44 do 50 milijardi dolara. U razgovoru s Muskom o uključenosti izvršnog direktora FTX-a u kupnju Twittera, glasnogovornik je također istaknuo njegovu predanost idejama osnivača Tesle o čovječanstvu, te da je SBF, kako se skraćeno zove Sam Bankman-Fried, važan donator Demokratske stranke SAD-a.

Izvor: Twitter

Moguća kupnja Twittera od strane Elona Muska bila je jedan od događaja o kojima se najviše pričalo 2022. godine. Ekscentrični milijarder planirao je otkupiti popularnu društvenu mrežu sa svojom navedenom misijom osiguravanja slobode govora. Međutim, posao vrijedan više milijardi dolara, koji je već odobrila uprava tvrtke, propao je nakon što se Musk sukobio s Twitterom oko broja lažnih računa na društvenoj mreži i njegove želje za dubljom revizijom korisničke baze. Trenutačno stranke zavrzlamu rješavaju na sudu.

Izvor: U.today

Ostale vijesti: OTKRIVAMO 10 NAJVEĆIH ANTI KRIPTO DRŽAVA!