Najbolje Metaverse kriptovalute ispod 1$!

Jun 11, 2022

Provjerite koje tri kriptovalute iz Metaverse se preporučuju za kupovinom u ovom bear marketu, te da je njihova cijena ispod 1$.

Izvor: https://nulltx.com/

  • U zadnji par mjeseci veliki je interes za Metaverse kriptovalutama
  • Ove kriptovalute su ispod 1$, te su vrlo zanimljivi ulagačima

Inflacija doslovno ubija globalno tržište, što utječe i na cijenu Bitcoina i Ethereuma, u ovom bear marketu. Dok u ovom trenutku raspoloženje i nije najbolje, ipak dugoročno gledano svijet kriptovaluta je long bullish story.

Mnogi hrabri ulagači koji sada kupuju kriptovalute znaju da kada kupuju “dip”, da čine odličan potez poznat i pod nazivom Dollar-Cost Averaging.

Ovdje možete provjeriti listu od tri kriptovalute iz svijeta Metaversea, a koje su ispod 1$ u ovom trenutku.

  1. WAX (WAXP) – 218 milijuna$

Cijena: 0,1059$

Kreirani krajem 2017. godine WAX (WAXP) je jedan od vodećih projekata iz svijeta Metaversea, NFT-a i izgradnje blockchain mreže podržavajući najmodernije dApps. Sadrži ekosistem od mnoštvo kripto igara uključujući including Alien Worlds, Mining Network, Splinterlands, Farmers World, itd.

  1. Mines of Dalarnia (DAR) – 78 milijuna $

Cijena: $0.3686

Projekt je zaživio u 11. mjesecu 2021. godine Mines of Dalarnia (DAR) je jedan od možda najpodcjenjenijih Metaverse kripto igara današnjice. Predstavlja 2D igru gdje korisnici rudare za resursima, nadograđuju svoje likove i zarađuju određene nagrade putem play to earn modela.

Sagrađeni su na Chromia blockchainu, relativno novom lancu koji je eksplicitno napravljen upravo za Metaverse i NFT igre zbog zahtjeva velike količine on-chaina i pametnih ugovora.

Mines of Dalarnia je 100% free to play igra i korisnici mogu odmah početi sa ostvarivanjem nagrada. Sa trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 78 milijuna $, mogli bismo reći da je dosta podcijenjena.

1. Decentraland (MANA) – 1.5 milijardi $

Cijena: $0.831

Pokrenuti su u 2. mjesecu 2020. godine Decentraland (MANA) je najpoznatija Metaverse kripto igra na tržištu. Također, najvrijednija je Metaverse kripto igra, sa više od 1.5 milijardi američkih dolara tržišne kapitalizacije.

Igra je sagrađena na Unity engine, što omogućava da se lako pokreće na svim uređajima. Trenutno broje mnoge korisnike diljem svijeta.

Uz to, Decentraland nudi i jednu od najpopularnijih virtualnih tržišta nekretnina na OpenSea. Sa trenutnim bear marketom, MANA se nalazi dosta nisko.

Izvor: Nulltx

Slične vijesti: INFLACIJA NAJVEĆA U POSLJEDNJIH 40 GODINA!