Peter Schiff: Bitcoin ide do 20.000$!

Jun 12, 2022

Jedan od najpoznatijih kritičara kriptovaluta i Bitcoina, Peter Shciff, ekonomist i fond menadžer objavio je svoja nagađanja oko novih ciljanih cijena Bitcoina i Ethereuma ovog vikenda. Predviđa da bi ovaj trend pada se mogao nastaviti, te ne preporučuje “buy the dip” strategiju.

Izvor: https://cryptopotato.com/

  • Prema predviđanjima Petera Schiffa očekujemo još dublji bear market
  • Cijene Bitcoina i Ethereuma bi mogle još dosta pasti

Peter Schiff navodi da bi Bitcoin mogao ići do 20.000$ dok Ethereum bi mogao pasti na 1.000$. Svoje predikcije temelji na trenutnim velikim rasprodajama u svijetu kriptovaluta, te na trenutnom padu cijena kriptovaluta. Bitcoin je pao čak i do 27.500$, u ovoj fazi bear marketa.

Izvor: Twitter

Ova korekcija kripto tržišta posljedica je neočekivano ogromne inflacije, koja je nadmašila sva očekivanja. Pogotovo od kada se ipak Bitcoin i kriptovalute smatraju rizičnim oblikom investiranja mnogi su se okrenuli obveznicama kao klasičnim i defenzivnim načinom investiranja novca.

Ethereum se nalazi čak trenutno i u većim problemima nego Bitcoin. Pojavljuju se i informacija da ako Ethereum padne ispod 1.150$ da bi to moglo potaknuti i još veći pad na tržištu.

Izvor: U.today

Slične vijesti: INFLACIJA NAJVEĆA U POSLJEDNJIH 40 GODINA!