Polygon je bullish prema Web 3.0.!

Jun 16, 2022

Suosnivač Polygon Matica, uvjeren je i veoma bullish prema Web 3.0. unatoč padu kriptovaluta.

Izvor: https://www.analyticsinsight.net/

  • Suosnivač Polygona veoma je i dalje bullish oko Web 3.0., te ističe kako ova korekcija nije utjecala na fundamentalno okruženje ovog sektora
  • Smatra da će ova inflacija završiti u roko od narednih šest mjeseci

Bitcoin i ostale kriptovalute doživljavaju veliki pad ovih dana. Očekuje se dugačka kripto zima, ali prema nekima za manje od godine dana bi smo mogli već završiti sa ovim bear marketom.

Suosnivač Polygon-a, Sandeep Nailwal vjeruje da je priča oko Web 3.0. veoma bullish. Prema njemu ova korekcija neće utjecati na fundamente Web 3.0. sektora.

Unatoč ovom kaosu i dalje ostaje veoma optimističan:

Izvor: Twitter

Predviđa da će tržište dotaći dno u narednom period od 3 do 6 mjeseci nakon što inflacija doživi svoj vrhnunac. Tek nakon toga bi se stvari trebale vraćati u normalnu.

Mnoge korporacije iz svijeta kriptovaluta i blockchaina, te prije svega kriptomjenjačnice uključujući Coinbase, Gemini, BlockFi, i CryptoCom smanjuju radnu snagu i režu troškove.

Trenutna volatilnost tržišta, masovne prodaje i izlasci iz svijeta kriptovaluta, ali i dionica uništavaju kako dugoročne, tako i kratkoročne pozicije.

Jedina kompanija koja se ističe sa drugačijim pristupom jest Binance, čiji CEO je nedavno izjavio da su se naoružali oklopima i da su spremni za ovaj pad. Impresionira njihov stav gdje imaju realne planova da zapošljavaju nove radnike za vrijeme ove kripto zime.

Izvor: Cryptopotato

Povezane vijesti: CEO BINANCE-A MISLI DA JE KRIPTO ZIMA IDEALNA ZA ZAPOŠLJAVANJE!