Polygon zapošljava novih 200 zaposlenika!

Sep 11, 2022

Jedna od rijetkih tvrtki koja igra na sigurno, Polygon sada traži prilike da bude ispred konkurencije.

Kako su cijene pale, a tržište se srušilo tijekom 2022. godine, mnoge tvrtke u sferi blockchaina bile su prisiljene otpustiti osoblje. To nije bilo ograničeno samo na zasada ozloglašene tvrtke koje su bile u središtu kraha – čak su i velike, inače dobro vođene tvrtke poput Coinbasea, Geminija ili OpenSea bile prisiljene smanjiti operativne troškove, otpuštanjem osoblja ili na neki drugi način.

Izvor: https://dailyhodl.com/

  • Polygon (MATIC) zapošljava nove radnike
  • Unatoč bear marketu, ova kriptovaluta ima namjeru zaposliti novu radnu snagu do 2023. godine

U doba kada mnoge korporacije otpuštaju svoje zaposlenike, ipak nisu sve tvrtke morale poduzeti takve mjere – Binance je, između ostalih, zapošljavao posljednjih nekoliko mjeseci. Sada još jedan veliki igrač provodi veliki poticaj zapošljavanja u iščekivanju širenja 2023. godine.

U nedavnom intervjuu koji je proveo Bloomberg, glasnogovornik Polygona Bhumika Srivastava – tvrtke sa sjedištem u Dubaiju koja ima za cilj poboljšati Ethereum blockchain čineći transakcije učinkovitijima je najavio da Polygon ove godine želi zaposliti još približno 200 ljudi.

To bi bilo povećanje osoblja od gotovo 40%, što, u tandemu s privatnom prodajom tokena u vrijednosti od 450 milijuna dolara ranije ove godine, ukazuje da financije tvrtke moraju biti u vrhunskom stanju.

Iako je Polygon ima sjedište u Dubaiju, trenutačno zapošljavanje usmjereno je na potencijalno osoblje iz cijelog svijeta. Predmetna radna mjesta mogu se popunjavati na daljinu, čime se osigurava atraktivna plaća za digitalne nomade i slično.

Međutim, Polygon ne očekuje laku kampanju zapošljavanja, unatoč tome što je spreman ponuditi visoke plaće. Prema Linkedinu, naknada za iskusnog Solidity programera može iznositi čak 400 tisuća dolara godišnje, s prosjekom od 101 tisuća dolara.

Neki novi zaposlenici bit će dodani timu koji već radi na trenutnom razvoju Polygona, s neobjavljenim brojem koji će biti dodijeljen novim projektima koji su još u pripremi.

Polygon dosad nije javno otkrio što bi to moglo biti. Međutim, 30 novih zaposlenika došlo je s One Planeta, NFT platforme koja je svoj ekosustav preselila na Polygon nedugo nakon debakla na Terri, što ukazuje da bi daljnji razvoj NFT projekata mogao biti jedan od Polygonovih nadolazećih projekata.

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: NAJPOPULARNIJA KRIPTOVALUTA U “UK-U” NIJE BTC!