Porast Ethereum Whale adresa!

Jul 18, 2022

Nakon par mjeseci padanja cijene Ethereuma, broj walleta na kojima su pohranjeni Ethereum (ETH), a da sadrže između 1,000 i 100,000 ETH-a je u skoku. U isto vrijeme manje Ethereum adrese su također u porastu.

Izvor: toptrendcoins.com

  • Porast adresa Ethereum “kitova” je evidentna u proteklih par dana
  • Nakon što smo u 5. mjesecu dotakli dno cijene Ethereuma, sada dolazimo u fazu rasta ETH “kitova”

Podaci koji su pribavljeni od strane Santiment-a otkrivaju da tako zvani kripto kitovi (koji drže između 1,000 i 100,000 ETH) imaju značajno povećanje u proteklih par tjedana, nakon rezultiranja dna u 5.om mjesecu.

Preciznije rečeno, postajala je 131 nova adresa Ethereum kitova zaključno s nedjeljom, što je dovelo do konačne brojke od 6,666.

Izvor: Twitter

Ovaj trend je također uočen i kod manjih ETH investitora. Pojačani interese manjih ulagača, ali i onih velikih mogao bi biti znak povećanog interesiranja zbog nadolazećeg ETH 2.0. Ovo je možda i najočekivaniji događaj u kripto zajednici, prelaz sa proof of work na proof of stake.

Izvor: Glassnode

Tek nekoliko dana prije, ETH se kretao oko cijene 1,000$, te je u zajedinici ulagača postajao strah od još jednog većeg pada. Ipak, ovaj skok nije omogućio tako veliki pad. Nakon što je cijena pretekla 1,100$, nastavila se penjati sve do skoro 1,500$, što je i najviša cijena Ethereuma u posljednjih mjesec dana. Ovo znači da je imovina narasla oko 50% u zadnjih tjedan dana.

Izvor: Glassnode

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: TRŽIŠTE KRIPTOVALUTA U PORASTU ZA 8%!