Reddit je počeo prodaju NFT avatara!

Jul 07, 2022

Medijski gigant iz sfere socijalnih mreža Reddit prodaje desetke tisuća NFT avatara po raznim cijenama.

  • Reddit je pokrenuo seriju “Collectible Avatar” NFT-a na Polygon mreži
  • NFT-ovi će imati ukupni supply od deseta tisuća
  • Mnoge druge socijalne mreže su također ušle u svijet NFT-a

Reddit je sklopio partnerstvo sa Polygonom radi pokretanja NFT avatara na blockchain mreži koje će se moći koristiti kao profilna slika na društevnoj mreži.

Društvena mreža je otkrila na svom blogu objavu da će lansirati seriju “Collectible Avatar” NFT-a koji će biti limitirana edicija. Na taj način mnogi korisnici će biti u mogućnosti kupiti avatare na Redditu.

Shodno tome NFT-ovi će biti podržani na Polygon mreži. Reddit je objavio da su se odlučili za Polygon mrežu iz razloga nižih naknada naspram Ethereuma. Prema navodima TechCruncha, inicijalna objava će sadržavati 90 različitih dizajna u svojoj beta fazi, sa ukupnim brojem od deset tisuća.

Benefiti od držanja Reddit Collectible Avatara NFT-a uključuje mješanje i spajanje avatara, te izgradnja “glow-like” efekta.

Što se tiče cijena ovih NTF avatara, predviđeno je da će se kretati od 9,99$ pa sve do 99,99$ za najskuplje primjerke. Iako će avatari koristiti prednosti kripto tehnologije, biti će moguće kupiti ih putem FIAT valuta, kao što je američki dolar. Jednom kada budu kupljeni, moći će se razmijenjivati putem kripto NFT marketplacea poput OpenSea i Rarible.

Reddit spada među najveće tehnološke firme koje vjeruju u NFT tehnologiju.

Izvor: Cryptobriefing

Ostale vijesti: BITCOIN SE VRATIO NA 20,000$!