Revolut nudi kriptovalute i u Singapuru!

Aug 05, 2022

Globalna fintech korporacija Revolut počela ovog četvrtka sa pružanjem usluga prodaje i kupovine kriptovaluta korisnicima u Singapuru.

Izvor: webrazzi.com

  • Revolut širi ponudu kriptovaluta u Singapur
  • Singapur spada u vodeće države prema zainteresiranosti građana za kriptovalute

Jedna od brzorastućih svjetskih fintech korporacija Revolut, započela je sa ponudom razvnovrsnih kriptovaluta svojim korisnicima u Singapuru.

Kako već i znamo od prije Singapur je jedna od vodećih država po prometu kriptovalutama u svijetu, te je izalazak Revoluta na ovo tržište sigurno dobra prilika za privlačenje novog broja korisnika na njihovoj platformi.

Izvor: Twitter

Što se tiče naknda, ova fintech korporacija će naplaćivati naknade za transakcije od 2,5% do 1,5% prema svojoj ponudi standard i premium razreda, prema navodima ove korporacije.

Korisni će biti u mogućnosti pretvoriti bilo koji od 27 fiat novčanih valuta, ili čak zlato i srebro u kriptovalute.

U slučaju prelaženja novčanog iznosa od SG$5,000 (US$3,634) i SG$15,000 ( US$10,902), naplaćivati će se dodatnih 0,5% na transakcijske troškove.

Revolut sa više od 20 milijuna korisnika diljem svijeta, širi se i na Singapur koji je u brzom rastu nakon završetka COVID-19 pandemije. Prema nekim podacima, Revolut je udvostručio svoju zaradu u proteklih 12 mjeseci što je zapravo i dokaz koliko se brzo šire diljem svijeta.

Izvor: Forkast