Ripple zapošljava novih 50 inženjera!

Jun 25, 2022

Jedan od najpoznatijih providera blockchain tehnologije, Ripple, objavio je da otvara novi ured u Kanadi. U susret masovnih rasprodaja kriptovaluta i zatvaranja radnih mjesta u tržištu kripotvaluta Ripple se odlučio na drugačiji potez.

Izvor: https://u.today/

  • Ripple otvara nova radna mjesta, zapošljavanju 50 inženjera
  • Otvaraju novi ured, po prvi put u Kanadi

Ripple planira zaposliti 50 inženjera za novootvoreni ured u Torontu. Jedan od njihovih zadataka će biti unovačiti stotine blockchain software developera, uključujući data stručnjake i specijaliste iz primjenjenog mašinskog učenja.

Ovo će biti prvo sjedište Ripplea na području Kanade, s čime nastavljaju širenje Sjevernom Amerikom.

Prema riječima glavnog i izvršnog direktora (CEO) Ripplea ovo će biti prilika za mnoge inžinjere.

“Kriptovalute i blockchain nude veliku mnogućnost za inžinjere da riješe složene probleme, s čime će se imati utjecaj na globalnu vrijednost.”

CEO – Brad Garlinghouse

Ripple pruža razna rješenja, poput cross-border plaćanja, kompletnu platformu za mintanje, održavanje, transakciju i eliminiranje centralnih bankovnih digitalnih valuta (CBDCs).

Od sredine ovog mjeseca, tržišna kapitalizacija svjetskog tržišta kriptovaluta je pala sa 2,26 bilijuna američkih dolara na 986 milijardi američkih dolara, što predstavlja pad od 56% u protekla 2 mjeseca.

“Kriptovalute su jedan od najzanimljivijih područja za raditi, što i ne čudi da talentirani pojedinci odustaju od tradicionalnih financijskih i tehnoloških korporacija i prelaze u ovu granu.”

CEO – Brad Garlinghouse

Izvor: Bitcoinlist

Slične vijesti: CARDANO (ADA) JE NADMAŠIO BITCOIN I ETHEREUM U OVOM PADU!