Rudari nisu zabrinuti zbog volatilnosti!

May 12, 2022

Kripto rudari čak i u ovim trenutcima ekstremnog straha na tržištu kriptovaluta, nisu zabrinuti jer pad omogućava da steknu više hash snage.

Izvor: voi.id

  • Kripto rudari nisu preplašeni zbog ove volatilnosti
  • Neki vide čak i priliku da steknu veći tržišni dio

Unatoč i daljnjem opadanju cijene Bitcoina (BTC), te nestabilnost i prevrtanja na kripto tržištu, neke od najvećih kripto korporacija za rudarenje su i dalje uporni i naglašavaju da ova negativna volatilnost cijene kriptovalute neće utjecati na njihovo poslovanje.

Izvor: Twitter

Neki čak i vide ovdje priliku da steknu određeni tržišni udio dok bi neki drugi konkurenti mogli propasti.

Izrađeno putem: https://tradingview.com

U zadnjih par dana cijena Bitcoina (BTC) u stalnom su padu. Po cijeni, mogli bismo kazati, kako se trenutno nalazimo kao u periodu od prije dvije godine.

Naprotiv tome, mnogi rudari nisu pogođeni zbog ovog, te bi mogli imati i više volje za rudarenjem ako se i ovaj pad nastavi.

Prema pisanju uglednog kripto portala Cointelegraph-a, tri potpuno različite kripto rudarske korporacije, dvije javne i jedna privatna, s kojima je Cointelegraph i došao kako bi prodiskutirao o stanju na tržištu ističu da ova situacija neće imati nikakav utjecaj na njihove poslovne akcije.

Bitcoin rudarska korporacija Marathon Digital Holdings (MARA) izjavili su da će njihova “svjetlosna strategija” držati izoliranim od skoro svih utjecaja “bear” tržišta.

Izvor: Cointelegraph

Slične vijesti: INSTAGRAM ĆE PODRŽATI NFT!