Sada je odlična prilika za kupovinu Bitcoina – Michael Saylor!

Jun 16, 2022

Glavni i izvršni direktor Microstrategya Michael Saylor izjavio je ovih dana da će nastaviti kupovati Bitcoin unatoč ovom ekstremnom strahu od pada tržišta kriptovaluta.

Izvor: Coingape.com

  • Michael Saylor, CEO Microstrategya ističe kako je ovo odlična prilika za kupovinom Bitcoina
  • Njegova korporacija gradi pozitivan novčani tok i nastavlja kapital usmjeravati prema Bitcoinu

SEO Microstrategya Michael Saylor, koji je ujedno i osnivač ove korporacije, a poznate po tome što su najveći “holder” Bitcoina, ostaje i dalje vrlo pozitivan i bullish oko stava korporacije. Istaknuo je da nastavlja kupovati Bitcoin i dalje, te se ogradio od glasina “margin calla” naspram njezine firme.

Ovih dana svjedočimo padu Bitcoina do 20.000$, ali unatoč tome Michael Saylor, CEO Microstrategya vjeruje u adopciju Bitcoin strategije koju su započeli prije dvije godine. Prema njegovim riječima, ova vrsta imovine uspješnija je za 10 puta nego zlato, nafta i Nasdaq index.

U poslijednjem intervjuu za CNBC, Saylor je istaknuo da će nastaviti akumulirati Bitcoin po trenutnoj cijeni. Uvjeren je da ova kratkoročna volatilnost nema utjecaj na njegovu budućnost, pogotovo na dugoročni period od 10 i više godina. Period narednih četiri godine, uvjeren je da će donesti profite.

Trenutna cijena od oko 21.000$ je apsolutno odlična prilika za kupovinom, prema riječima Saylora. Njegova korporacija MicroStratey nastavlja kreirati pozitivan novčani tok i taj kapital će usmjeriti u kupovanje Bitocoin kriptovalute.

Nedavno se oglasio na Twitter sa slijedećim tweetom:

Izvor: Twitter

Microstrategy trenutno drži ukupno 129,218 Bitcoina sa prosječnom cijenom od 30,700$. Okrenuo se je i na kredit od 205 milijuna američkih dolara od Silvegate banke, gdje je istaknuo da samo mali dio Bitcoina je fokusiran na bilancu ove korporacije.

Izvor: Cryptopotato

Ostale vijesti: CRONOS (CRO) U MINUSU 89%!