Shopify prihvaća kriptovalute od ovog mjeseca!

May 19, 2022

Shopify trgovci mogu obavljati kupovinu putem kriptovaluta i to putem Crypto.com Pay sistema. Sve je ovo službeno započelo sa datumom 17.5.2022. godine.

Izvor: https://techbullion.com/

  • Shopify (NYSE: SHOP) trgovci od sada mogu obavljati plaćanja putem Crypto.com Pay-ać
  • Crypto.com je popularna kripto mjenjačnica

Shopify trgovci mogu od 17.5.2022. godine obavljati kupovinu putem kriptovaluta. Sve ovo je omogućeno od strane Crypto.com Pay-a.

Crypto.com je jedna od popularnijih kripto mjenjačnica, koja ima prijavljeno sjedište u Singapuru. Trenutno broje nešto više od 50 milijuna korisnika. U zadnje vrijeme zahvaljujući velikim ulaganjima u marketing stekli su veliku popularnost, a dodatno su narasli za vrijeme Super Bowl događaja i spoznoriranja od strane Matt Damona.

Izvor: https://crypto.com/

Za sve transakcije Shopify trgovaca koji se prijave na Crypto.com stranicu do 30.6.2022. Crypto.com će se odreći naknade u iznosu od 0,5% na period od mjesec dana.

Ujedno omogućiti će se klijentima 10% kripto cashback Pay Rewards kada se odjave sa Cronos tokenom (CRO).

“Vrlo smo uzbuđeni zbog integracije sa Shopifyom i što nam omogućava suradnju sa više korisnika i trgovaca diljem svijeta.”

Kris Marszalek, Co-founder and Chief Executive Officer of Crypto.com

Ovaj način plaćanja će omogućiti pristup kriptovalutama kao što su Bitcoin, Ethereum, Cronos, Shiba Inu, Dogecoin i još mnoge druge.

Izvor: Coinquora

Slične vijesti: PORTUGAL GUBI STATUS KRIPTO “POREZNE OAZE”!